Annonce
Erhverv

Danish Outdoor rykker teltpælene op

Brian Hyldborg (forrest) og kompagnen Jacob Andersen har solgt deres butik, som sælger friluftsgrej. I baggrunden ses Klaus Ankerstjerne, som har undervist i øl- og ciderbrygning på Danish Outdoors kurser. Arkivfoto: Laust Jordal
Virksomheden Danish Outdoor i Tommerup St. er solgt og flytter fra Fyn.

Tommerup St.: I 15 år har virksomheden Danish Outdoor, som sælger friluftsgrej, båludstyr, telte og udstyr til hjemmebryg, haft base i Tommerup St. Først lå den på Tallerupgård, og i de seneste seks år i Tommerup Erhvervspark.

Nu er virksomheden solgt og flytter fra Fyn.

- Vi har solgt virksomheden, fordi vi skal prøve noget andet. De nye ejeren er fra Hammel, og de flytter virksomheden dertil, forklarer Brian Hyldborg, som ejer - eller ejede - Danish Outdoor sammen med kompagnonen Jacob Andersen.

Han vil ikke komme ind på, hvad de hver især har af planer efter salget af Danish Outdoor.

Danish Outdoor beskriver sig selv som danmarks førende specialbutik med udstyr til hjemmerøgning, pølsemageri og bålmad. Virksomheden har også en stor udstilling af mange forskellige typer telte i Tommerup Erhvervspark, og tilbyder kurser i blandt andet brygning af øl og cider samt røgekurser. Kurserne fortsætter året ud, fortæller Brian Hyldborg.

- De røgekurser, som er planlagt for 2020, bliver afholdt på Tallerupgård, som vi plejer. Hvad der sker fra 2021, ved jeg ikke endnu, lyder det.

Sidste åbningsdag i Tommerup St. bliver den 26. maj, fremgår det af virksomhedens hjemmeside. Har du bestilt varer til afhentning, skal de hentes senest den dag. Danish Outdoor sender ikke varer ud fra den 26. maj til 2. juni, hvor varelageret flyttes til Jylland.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Svendborg For abonnenter

Tre socialdemokrater stemte ikke med borgmesteren: Splittet byråd godkender principper for søfartsskoleprojekt

Danmark

Frygter skævvridning af Danmark efter coronakrise: Regeringen varsler særlig hjælp til landdistrikterne

Annonce