Annonce
Erhverv

Damixa flytter til nyt domicil i Odense SV

Direktør i FM Mattsson Mora Group Danmark Henrik Egelund. Virksomheden flytter i slutningen af 2020 i nye lokaler i Odense SV. Pressefoto
I slutningen af 2020 flytter FM Mattsson Mora Group Danmark – også kendt som Damixa – til nyt erhvervslejemål i Odense SV.
Annonce

FM Mattsson Mora Group Danmark (Damixa), der udvikler, fremstiller og markedsfører de verdenskendte vandhaner, flytter ud af sit nuværende lejemål på Østbirkvej 2 i Odense NØ, hvor lejeaftalen udløber ved udgangen af 2020.

Det skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

Ifølge direktør Henrik Egelund har det været afgørende for virksomheden, at den bliver i Odense.

- Nu siger vi farvel til de bygninger, der har huset Damixa siden 1968 og flytter til et moderne hus, der passer bedre til vores fremtidige fokus og aktiviteter i FM Mattsson Mora Group Danmark. Her får vi en central beliggenhed og optimale tilkørselsforhold for vores kunder, leverandører og medarbejdere, siger han.

Direktøren understreger, at flytningen ikke vil påvirke virksomhedens kunder.

- Vi har fokus på at bevare det høje serviceniveau, som Damixa er kendt for, siger Henrik Egelund.

Det nye hovedsæde i Odense SV giver med 4000 kvadratmeter plads til alle fremtidige aktiviteter i Odense. I det nye setup vil FM Mattsson Mora Group Danmark i endnu højere grad kunne udnytte sine styrker inden for brandbuilding, produktudvikling og distribution af designarmaturer til det nordeuropæiske marked, lyder det i pressemeddelelsen.

I forbindelse med flytningen overvejer FM Mattsson Mora Group Danmark at lukke montageafdelingen. Salgskontor og showroom i Brøndby bliver ikke berørt af flytningen.

Damixa beskæftiger omkring 70 medarbejdere og har siden 2014 været en del af den svenske FM Mattsson Mora Group.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce