Annonce
Fodbold

Dalum henter ny sportschef hos rivalerne

Jesper Rasmussen springer over den fynske andedam fra Tarup Paarup til Dalum. Foto: Robert Hierath
Jesper Rasmussen har været TPI-mand i 50 år, men skifter nu til Dalum.

FODBOLD: Der er røre i det odenseanske forstads-miljø i. Nu skifter den tidligere Tarup/Paarup-sportschef Jesper Rasmussen til samme stilling i Dalum IF, hvor han omgående overtager den ledige post, som Dalum har dækket ind ved, at cheftræner Michael Pep Jørgensen har dobbelt-jobbet.

Jesper Rasmussen får det overordnede sportslige ansvar for klubbens to bedste seniorhold, 2. divisions- og Fynsserieholdet og U19 Liga 1-holdet. Samtidig skal han sikre, at Dalum IF til hver en tid har en konkurrencedygtig og udviklingsbar divisionstrup. Jesper Rasmussen har også i TPI-tiden haft stærke kontakter til ungdomsarbejdet i storebror fra OB.

Han skal koordinere og sikre at Dalum IF til stadighed kan tilbyde gode betingelser til talenterne med gode og engagerede trænere, fornuftige baneforhold, behandling af skader og så videre.

I pressemeddelelsen fra Dalum siger Jesper Rasmussen:

- Jeg er rigtig glad for at have fået denne mulighed. Jeg fik den første henvendelse i juni måned, og det har selvfølgelig været svært at skifte væk fra TPI, hvor jeg har været engageret i 50 år i år. Og det er da også vigtigt for mig, at sige, at dette ikke er et fravalg af TPI, men et tilvalg af Dalum IF. Enhver spiller, træner og sportschef har et ønske om udfordringer på så højt et niveau som muligt. Og jeg har her muligheden for igen at arbejde i 2. division. Jeg glæder mig rigtigt meget til, at prøve kræfter i en, på divisionsniveau, erfaren organisation. Jeg glæder mig ligeledes til at komme helt tæt på både spillerne og trænerne, samt den øvrige stab omkring de tre hold, som jeg jo kender fra så mange indbyrdes opgør, og en del af dem endvidere fra vores fælles tid på OBs ungdomsakademi.

Dalum IF's seniorformand Jan Hansen udtaler:

- Jesper er om nogen manden, der har bragt Tarup/Paarup et par trin op i det fynske fodbold hierarki også selvom det kun blev til en sæson i 2. division i første omgang. Jesper er en meget kendt og vellidt skikkelse i den fynske fodbold andedam, hvor vi glæder os til at få glæde af hans mange kontakter og gode forbindelser.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce