Annonce
Svendborg

Tirsdagens sydfynske coronatal: Smittetal i Svendborg er steget igen

Det går den forkerte vej i Svendborg Kommune, hvor en antallet af smittede steg mandag - og fik endnu et nøk opad tirsdag. Foto: Katrine Becher Damkjær
Annonce

Sydfyn: Der er skidt nyt for Svendborg Kommune i den opgørelse, som Statens Serum Institut offentliggjorde tirsdag klokken 14.

Den viser, at der de seneste syv dage er registreret 56 personer, som er smittet med covid-19.

Mandag var tallet 53, mens det var 40 søndag, så den rigtige vej går det ikke.

Incidensen, som er udtryk for antallet af smittede pr. 100.000 indbyggere, er 96,2, og da den skal være under 20 for ikke at figurere på sundhedsmyndighedernes såkaldte bekymringsliste, er der ganske lang vej for kommunen.

Lidt kortere er den for Langeland Kommune. Her er der ligesom de foregående dage registreret tre smittede og en incidens på 24,1. mens 16 smittede - en enkelt færre end dagen før - i Faaborg-Midtfyn Kommune giver en incidens på 31,1.

I Ærø Kommune er en enkelt registreret smittet, hvilket giver en incidens på 16,8, og Ærø kan dermed bryste sig af at være den eneste sydfynske kommune, der ikke optræder på bekymringslisten.

Og så tegner fem sjællandske kommuner sig for de mest bekymrende incidenstal, nemlig Herlev med 376,6, Brøndby med 320,5, Lyngby-Taarbæk med 305,4, Ishøj med 280 og Gladsaxe med 249,3. /finn

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bagsiden

Hjemmebagt fynsk brunsviger-blues

Annonce