Annoncørbetalt indhold

Dagens 5 tips: Sådan lever du i nuet

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Der er vist ingen tvivl om, at vi generelt har mere travlt – om det så er indbildning, eller om vi rent faktisk har mere at lave, det er nok en hel debat i sig selv. For mange handler det i sidste ende om, at vi stresser over, hvad fremtiden bringer; både den nære og fjerne, og det er fremtidstankerne, der i sidste ende afholder os fra at stoppe op og nyde det, der sker lige nu og her.

Oplever du, at du har svært ved at være til stede i nuet? Læs med her og få fem tips til, hvordan du kan leve i nuet fremfor i fremtiden.

Annonce

1. Hvad gør dig glad?

Det er ikke nødvendigvis et spørgsmål, der er let at besvare, men ikke desto mindre er det et vigtigt spørgsmål at stille dig selv. For at kunne leve i nuet er det vigtigt, at du finder ud af, hvad der gør nuet værd at leve i.

Bliv medlem af en bogklub, tag et madlavningskursus, rejs eller planlæg flere ting med dine venner. Mange undersøger i den forbindelse deres muligheder for fx sms lån hos Moneezy, eller deres andre lånemuligheder på tjenester såsom GulogGratis.

Det kan være alt mellem himmel og jord, så længe det er noget, der vil gøre, at du fortaber dig i nuet. Også selvom det er kun er for et lille øjeblik.

2. Gør dit bedste – men vær’ overbærende med dig selv

Bekymrer du dig ofte om, om du er god nok? På arbejdet eller studiet? Om du er en god nok forælder, kæreste eller barnebarn? Hvis du kan nikke genkendende til, at dine bekymringer eller stress stammer herfra, skal du fokusere på at sige én ting til dig selv:

Dine bekymringer gør dig hverken til en bedre kæreste, medarbejder eller forælder. De fleste af os gør vores bedste hver dag, uanset hvad vi gør. Men de færreste af os er overbærende med os selv og giver et klap på skulderen. Du er god nok. Og du vil altid være god nok. Husk på det.

Du er den bedste udgave af dig selv, når du giver plads til, at du kan være dig – uden at tænke over, hvordan andre ser dig.

3. Kunsten at lave ingenting

Hvor længe siden er det, at du har haft en dag, hvor du har lavet absolut ingenting? Det er nemlig sværere, end det lyder. Mange får det dårligt af at lave nul og niks – for vasketøjet ordner ikke sig selv, og støvkluden er ikke automatisk (endnu).

Men det kan være rigtig sundt at gøre plads i kalenderen til at lave ingenting. Om det så er fem minutter, 3 timer eller en hel dag, det er op til dig – måske det er nu, du skal holde det der netflix-maraton, eller læse den bog du har hørt så meget om?

4. Bliv bedre til at fokusere

Sidder du midt i en kaffe-date, men tænker på madlavning i aften? Eller laver du konstant tjeklister i hovedet? Husk dig selv på, at du når ikke mere af at tænke på det. Maden laver ikke sig selv, kun fordi du tænker på det.

Giv din hjerne lidt fritid - jo bedre du er til ikke at tænke frem i tiden, jo bedre vil du have det i nuet.

5. Anerkend dine tanker

At leve i nuet handler ikke om, at du skal skubbe alt til side. I stedet bør du anerkende, at du har bekymringer og i stedet gøre noget ved det – hvis du kan – fx ved at dele det med dem omkring dig. Lad være med at ignorere dine tanker og følelser. Konfronter dem. Gør dem en del af nuet i stedet for at træk dem med til fremtiden.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.