Annonce
Svendborg

Dage med Brecht sætter håb på dagsordenen i Svendborg

Carsten Volder, filialdirektør i Nordea Bank, overrakte donationen til Peter Michaelsen. Brecht Hus i Rantzausminde, hvor Brecht og familie opholdt sig i landflygtighed fra 1933-39, dannede baggrund for overrækkelsen. Privatfoto
Nordea Fonden har netop bakket kulturfestivalen om Brecht op med et sponsorat. De første billetter til arrangementerne er sat til salg.
Annonce

Svendborg: Planlægningen af Brechtfestival 2020 er ved at være på plads, og forleden fik økonomien fik et velkomment tilskud i form af et tilskud på 25.000 kroner fra Nordea Fonden.

- Vi tillader os, at opfatte sponsoratet fra Nordea Fonden, som en anerkendelse af vores indsats for at skabe en skarpt profileret festival, der giver inspiration til nytænkning. Vores ambition er at Festivalen bliver en markant begivenhed, der vækker nysgerrighed, interesse og eftertænksomhed, lyder det i en pressemeddelelse fra Peter Michaelsen, formand for Foreningen Dage med Brecht i Svendborg.

Programmet for festivalen, som finder sted 16.-23. februar, er på trapperne. Temaet bliver "Håb", og man kan allerede nu købe billetter til flere af arrangementerne via festivalens hjemmeside.

Annonce

Foredrag og teater

Det gælder blandt andet cabaretten "Svendborg – Babylon – Berlin", hvor kunstnere vil dele ud af deres vid, passion og kunnen og skabe et lyspunkt i en mørk tid. Det gamle Svendborg Teater lægger passende rammer til.

Eller man kan vælge et foredrag med Claus Christoffersen, b.a. i filosofi og oldtidskundskab, som arrangeres i samarbejde med Folkeuniversitetet i Svendborg. Claus Christoffersen er en forrygende fortæller og formidler, der er i stand til at holde sit publikum fanget, så man glemmer tid og sted.

Eller man kan nyde gæstespillet fra Berliner Ensemblet, der kommer med forestillingen "Bokseren Samuel Körners liv", som tager udgangspunkt i Brechts fascination af boksning. Forestillingen har fået fine anmeldelser i Berlin./exp

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce