Annonce
Faaborg-Midtfyn

Cykelmysteriet i Brobyværk: Politiet kender nu identiteten på én af de to efterlyste

Bente Petersen kom slet til skade, da en cyklist, ifølge hende, kørte ind foran. Nu har politiet fundet frem til vedkommende og været i kontakt med ham. Privatfoto
Annonce

Brobyværk/Faaborg: Fyns Politi bekræfter nu, at de er bekendt med identiteten på den ene af de to efterlyste i sagen, hvor 73-årige Bente Petersen tidligere på ugen efter et sammenstød med en anden cyklist slog sig voldsomt og mistede sin cykel.

Det drejer sig om føreren af den mountainbike, der var involveret i sammenstødet med Bente Petersen, som efterfølgende har gennemgået flere operationer og i den kommende tid har begge arme i gips.

-Jeg kan nu oplyse dig om, at vi er i kontakt med den person, der kørte på mountainbiken. Derudover kan vi ikke give dig yderligere oplysninger om sagen, da vi fortsat arbejder med efterforskningen, skriver kommunikationskonsulent Charlotte Nyborg fra Fyns Politi i en mail til avisen.

Det har på trods af flere forsøg både torsdag og fredag ikke været muligt for avisen at få oplyst af Fyns Politi, om føreren af mountainbiken er sigtet for en eller flere lovovertrædelser efter cykeluheldet.

Bente Petersens cykel er stadig ikke fundet. Den forsvandt efter en endnu ukendt mand efter uheldet tilbød at fragte den hen til et pizzaria. Denne mand er stadig efterlyst af Fyns Politi.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: Smittetilfælde kan spores til minkfarme - over en million mink skal aflives

Annonce