Annonce
Svendborg

Cykelløb kan i Svendborg også være en e-sport

Cykelløb som e-sport foregår ikke i sofaen, men på en træningscykel. På skærmen kan man følge sine konkurrrenter. PR-foto
Det er slut med vinterpausen for cykelmotionister. Barecykling arrangerer ti e-sport løb i løbet af vinteren, hvor man med tag over hovedet kan køre mod andre cykelmotionister i den digitale verden. I Svendborg foregår det på Kammerateriet.
Annonce

Svendborg: I stedet for at sidde derhjemme og savne sommerens cykelture, så bliver det nu muligt at deltage i e-sports-cykelløb vinteren over.

Vintercuppen er arrangeret af virksomheden Barecykling i samarbejde med Kammerateriet i Svendborg og Cykelbanen i Odense.

- Det handler om at få rørt sig og få hygget en masse, så man får holdt formen ved lige hen over vinteren. Vi oplever, at motivationen er meget større via eSport på Zwift end for eksempel at cykle alene derhjemme eller til en traditionel spinningstime, siger medejer og medarrangør Søren Kruse Sorgenfrey i en pressemeddelelse.

Annonce

Ni løb i Svendborg

Løbsserien starter 12 oktober kl. 10 på Odense Cykelbane. Alex Rasmussen, tidligere verdensmester og OL sølvvinder er klar til at svare på spørgsmål og hjælpe nybegyndere i gang. De efterfølgende ni løb cykles på Svendborg Havn - nærmere betegnet i Kammerateriet. Sidste løb er den 7. marts.

- Er man lidt nysgerrig, er der nu mulighed for at komme og prøve cyklingens svar på e-sport. Man kan også bare komme og se, hvordan e-sport fungerer med cykling. Sidst, men ikke mindst. er vores mission, at folk ikke stopper med at cykle, når sommeren er ovre, lyder det fra Jens Erik Laulund Skotte, der også er medejer af Barecykling og medarrangør

Man køber billet til forløbet hos Barecykling - det er dog gratis at komme og kigge på.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Debat

DF-ledelse uforstående over for kritik

Sport

Årets Fynske Sportsnavn: - Det er et kæmpe skulderklap - jeg er stolt, og jeg er beæret

Annonce