Annoncørbetalt indhold

COVID-19 holder verden lukket - husk visum når den åbner op igen

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Grundet den forfærdelige virus som spredte sig tilbage i 2019, har vi i godt og vel 2 år lidt under en hård pandemi, hvor flere har følt sig indespærret og handlingsløse. En situation som har sat os uden for vores vante rammer, og har fået os til at tilgå verdenen på helt nye måder. Nye måder som vi også skal omstille os efter, nu hvor verden så småt begynder at åbne op igen. 

Der er ingen tvivl om at flere har lidt hårdt under pandemien, og nogle mere end andre. Samfundet begynder nu endelig at åbne langsomt op for flere døre, og snart bevæger vi os langsomt tilbage til en normal hverdag igen. Alting vil dog formentlig aldrig blive helt som før, da denne pandemi har rystet store dele af verden, og sat nye perspektiver på tingene.

Annonce

Verden åbner op 

I takt med at smittetallet flere steder i verden langsomt bevæger sig i den rigtige retning, forventer man også at kunne åbne op for indrejse til flere steder af verdenen. Der vil dog blive stillet en række højere krav til passagerne heriblandt gyldigt visum. Inde på e-visa.dk er det muligt at finde frem til for hvilke lande der kræver et særligt visum, og hvordan du får bestilt det rette og i god tid forinden afrejse.

Derudover vil der anstilles en række retningslinjer man bør forholde sig til inden man vælger at indtræde et nyt land. Dette gælder bl.a. hvilken farve landet har, heraf om der er tale om et lav eller højt smittetal. Yderligere vil visse af landende også fortsat kræve mundbind eller øvrige restriktioner for at holde smittetallet nede. Faktorer man bør være opmærksom på inden man rejser ud af Danmark, og som ikke tager så lang tid at få tjekket op på.

Derfor er visum vigtigt 

Grundet pandemien, stiller flere lande højere og højere sikkerhedskrav til hvem der rejser ind og ud af landet. Et visum er således et dokument der udfyldes, og derved giver tilladelse til at rejse ind i det pågældende land. Flere steder er det eksempelvis et krav at man har en negativ PCR test eller er fuldt vaccineret for at kunne foretage indrejse.

Med et E-visum kan du opnå et visum i elektronisk format, og i flere tilfælde inde for blot få timer. Hvorvidt et land kræver visum er på eget ansvar, og det er derfor op til en selv at finde frem til hvorvidt din forestående rejse kræver visum eller ej.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.