Annonce
Faaborg-Midtfyn

Coronavirus forsinkede leverancen: Snart kan du leje sexdukker i Faaborgs hovedgade

René Jansen er den ene halvdel af parterne bag Sex Doll World. Til daglig driver han Faaborg-Midtfyns IT på Værkmestervej i Faaborg. Foto: Maria Retoft Pedersen
Coronavirus har forsinket leveringen, men i den kommende uge lander ni sexdukker formentlig i Faaborg. Og så snart folkene bag Sex Doll World er klar, åbner showroom i Østergade 33.

Faaborg: Snakken har længe gået om, hvad der mon skulle ske i lokalerne i Østergade 33, hvor senest Roma Is holdt til, og nu bliver nysgerrigheden stillet for de forbipasserende. Et skilt i vinduet afslører, at det er en forretning med navnet "Sex Doll World", der er ved at rykke ind i de tomme lokaler.

Lokalet skal bruges til showroom for webshoppen sex-doll-world.dk, uddyber René Jansen, der står bag den nye forretning sammen med partneren Simon Madsen. De to iværksættere er blevet grebet af det potentiale, de ser i markedet for sexdukker.

- Det startede med, at jeg faldt over en dokumentar om de her real dolls, som der er et kæmpe marked for i andre lande. Jeg undersøgte det nærmere, tog kontakt til en kinesisk producent og fik en aftale, og Simon (Madsen, red.) var med på idéen. Markedet er langt fra mættet herhjemme. Jeg tror, det går ligesom med internet-dating. I starten ville ingen rigtig være ved, at de brugte det, men med tiden blev det helt normalt, siger han.

Showroomet i Østergade bliver kun åbnet efter aftale, da René Jansen og Simon Madsen satser fuldt ud på internetdelen. Her kan man købe forskellige sexdukker - både kvindelige og mandlige - men René Jansen forventer sig meget af udlejningsdelen, hvor man kan leje en dukke i 24 timer.

Alt efter præference kan man vælge mellem dukkerne med navne som "Cecilie" og "Kristina" eller mere eksotiske dukker som den franske "Dominique" eller "Safran" med asiatisk udseende. Dukkerne er i fuldvoksen kvindestørrelse, og de leveres og afhentes gratis.

- Det er jo ikke alle, der lige har så stor lastelængde i bilen, lyder det muntert fra René Jansen.

Det er helt almindelige mennesker fra alle samfundslag. Det kan være mænd med specielle feticher, som ikke kan få udlevet dem med en partner, folk med funktionsnedsættelser, enkemænd, der ikke har energien eller lysten til at finde ny livsledsager, eller helt almindelige mennesker, der bare har brug for et avanceret onaniværktøj.

René Jansen, iværksætter

Bred målgruppe

I følge René Jansen er der en bred målgruppe for sexdukkerne.

- Det er helt almindelige mennesker fra alle samfundslag. Det kan være mænd med specielle feticher, som ikke kan få udlevet dem med en partner, folk med funktionsnedsættelser, enkemænd, der ikke har energien eller lysten til at finde ny livsledsager, eller helt almindelige mennesker, der bare har brug for et avanceret onaniværktøj, siger han og fortæller, at de allerede har modtaget henvendelser fra folk på offentlige institutioner, der gerne vil gøre brug af deres services.

- Og det vil vi rigtig gerne arbejde videre med, hvis det sundhedsfaglige personale er med på den, siger han.

René Jansen driver Faaborg-Midtfyns IT, og det fortsætter han med ved siden af sin nye forretning.

- Men det er klart, at jeg håber, det her bliver en ligeså stor eller måske større succes. Vi oplever allerede stor interesse for vores website, og Danmark, Norge og Sverige er vores primære afsætningsområde. Planen er, at vores side på sigt skal internationaliseres, siger René Jansen.

Han håber på et tidspunkt at kunne samarbejde med den kinesiske producent om at få indkorporeret kunstig intelligens i dukkerne.

- Det er min helt store drøm at se, hvor langt man kan komme med det. Så man fx. kan føre en samtale med dem, siger han.

Egentlig skulle showroomet være åbnet allerede i starten af april, men coronavirussens indtog gjorde, at dukkerne er strandet i tolden. De forventes dog at blive leveret i den kommende uge, og så snart udstillingen er på plads, åbner showroomet.

Der er dog ikke grund til, at faaborgenserne frygter, at den nederste ende af Østergade bliver alt for lummer.

- Man vil kunne se dukkerne i udstillingsvinduet, men af æstetiske grunde vil de have tøj på. Der skal være noget at undre sig over, og noget at være nysgerrig efter. Så det bliver meget tækkeligt og meget pænt at se på ude fra gaden. Ikke meget anderledes end mannequindukker i en tøjbutik, siger René Jansen.

Annonce
Sport For abonnenter

Se finalekampen: Kan Bakken Bears tage tredje sejr over Svendborg Rabbits?

Danmark

Mandagens coronatal: 570 er testet positive siden i går

Annonce
Annonce
Annonce
Svendborg

Jeppe Wahlstrøm mistede sig selv - Yepha var væk: Presset og angsten tog over, og glæden ved at lave musik forsvandt

Svendborg For abonnenter

Hjerteafdelingen mangler stadig sygeplejersker: - Min ambition er, at vi kan åbne senge igen. Men jeg kan ikke sige hvornår

Sport

Genlæs livebloggen: GOG vinder sin pulje efter hjemmesejr over vestjyder

Ærø For abonnenter

Ukrainske børn starter mandag i de ærøske børnehaver: - Vi taler ikke om krig her

Skandalesag breder sig igen: Fire ud af fem regioner vil nu undersøge, om fejl har kostet patienter benene

Ærø For abonnenter

En numse, et overdimensioneret lem og et offentligt strandhus sømmes sammen: 40 skulpturer indtager inden længe Søby

Debat For abonnenter

Fyns Amts Avis mener: God vind til karakterfri friskole – karakterer er lavet for systemets skyld

Danmark

Alene i julen? Sådan passer du på humøret juleaften

Navne

Fynske dødsfald

Erhverv For abonnenter

Nyt fra Svendborgs erhvervsliv: Købmanden og campingmanden lavede overskud i millionkassen, og det store rederi havde røde tal på bundlinjen

Holger og konen sagde nej til unionen og gik fra hinanden - nu siger han ja til at forlade sit eget forbehold

Langeland

Kvinde dømt for kørsel med narko i blodet: Snuppet på rastepladsen ved Siødæmningen

Langeland For abonnenter

Vindselskab tjener millioner, Lohals Havn er på sikker kurs, og dyrevennerne har været flittige til at svinge dankortet: Her er dit langelandske erhvervsoverblik

Svendborg

Unge mennesker råbte 'Hvad kigger I på': Så blev der delt knytnæver ud

Annonce