Annonce
Sport

Coronasmitte i spillertruppen hos SfB-Oure FA: Nu er holdet gået i selvisolation

Det vides ikke, hvem den smittede spiller er. Arkivfoto: Katrine Becher Damkjær
En unavngiven spiller hos SfB-Oure FA er blevet testet positiv for corona, og derfor er holdet nu gået i selvisolation. Dog regner de med at spille næste kamp 2. påskedag alligevel.

FODBOLD: En spiller på 2. divisionsholdet SfB-Oure FA er blevet smittet med corona. Derfor skal hele holdet nu selvisoleres for at bremse smitten.

- Vi bliver testet hver mandag, og her blev en af vores spillere testet positiv med corona. Vi er derfor røget i selvisolation og må ikke træne i den her uge, og så skal vi afvente svar på tests på fjerdedagen og sjettedagen ligesom alle andre i samfundet, fortæller holdets cheftræner Chris Margaard til Sport Fyn.

- Det er sindssygt træls, men det måtte jo komme. Et eller andet sted har man forventet, at det ville komme. At det ikke er kommet før nu, synes jeg faktisk, er helt utroligt. Vi skal heldigvis først spille igen mandag 2. påskedag, så det betyder, at vi heldigvis godt kan spille - men vi må ikke træne op til den kamp, siger han med det forbehold, at alle testes negative.

Nu sætter træneren virkelig stor pris på, at klubben har fulgt retningslinjerne og overholdt diverse protokoller for at undgå smitte.

- Vi har om nogen virkelig været påpasselige. Vi har om nogen virkelig overholdt de protokoller, der er angivet. I søndags da vi kørte til Thisted, sad vi med to meters mellemrum i bussen og med masker på. Derfor tror jeg heller ikke, der er andre end ham, der er smittet, siger Margaard og fortæller, at den pågældende spiller er blevet smittet til en privat fødselsdag om lørdagen.

- Han blev allerede ringet op af smitteopsporingen mandag og fik at vide, at han havde været sammen med en, der var blevet testet positiv. Derfor kom han ikke til træning mandag, og det gør faktisk lige præcis, at vi kan nå at spille næste mandag.

Træneren forklarer også, at spillerne har været inddelt i mindre bobler á fem spillere, når de har været samlet til træning og kamp.

- Det kan godt betale sig at være så omhyggelig, som vi har været i Svendborg. Vi har haft corona-bobler på holdet, så man har sørget for kun at være sammen med dem fra sin egen boble. Jeg vil også pointere, hvor vigtigt det er at holde fast i de bobler eller smittekæder, så man ikke lægger et helt hold ned, fortæller Svendborg-træneren og forklarer, at man sidder sammen i sin boble i omklædningsrummet, til spillermøder og lignende.

Afslutningsvis lyder det, at den smittede ikke har lagt sig syg.

- Det er synd for ham, men han har det godt og har slet ingen symptomer, siger Margaard.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Svendborg

Friskoler byder ny skole velkommen: - Der er plads til flere i Svendborg

Annonce