Annonce
Fyn

Corona: Snart kan børn blive testet i Nyborgs testcenter

Testcentret i Nyborg åbner mandag for at børn også kan blive testet. Foto: Peter Krogh Frausing
Annonce

Nyborg: Fra mandag den 25. januar kan forældre til børn mellem 2 og 12 år booke tid til test af sit barn på teststationen i Nyborg, fremgår det af en pressemeddelelse fra Region Syddanmark.

Hidtil har det kun været børn og voksne over 12 år, der har kunnet få en tid til test på teststationerne, men nu oplæres personalet og opdateres it-systemerne, så de også i Nyborg kan håndtere test af børn mellem 2 og 12 år.

- Det er selvfølgelig bedst, hvis hele familien kan blive testet samme sted, og det har været til stor irritation for mange, at mindre børn ikke har kunnet få en test på en teststation men skulle til et af de store testcentre. Det er godt, at det snart er historie, siger koncerndirektør Kurt Espersen.

Hvis man ønsker at få sit barn mellem 2 og 15 år testet, skal man som forældre booke tid til test af barnet ved at logge ind på coronaprover.dk med sit eget NemID. Børn under to år skal fortsat henvises fra egen læge.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fyn

Politikere er ikke i særlig kategori: Middelfarts 46-årige borgmester lod sig covid-19-vaccinere på samme tid som plejehjemsbeboere

Annonce