Annonce
Ærø

Corona-pulje skal hjælpe et ærøske foreningsliv

- Der er jo mange foreninger, som lider under nedlukningen, så det giver god mening, lyder det fra formand for Kultur- og socialudvalget, Minna Henriksen (SF) om den nye corona-pulje for foreningslivet. Arkivfoto: Cecilie Damgaard Boeriths
Corona-krisen har gjort ondt på foreningslivet, og der er mange steder tomt i klubkasserne. Nu er der hjælp af hente i en kommende corona-pulje, som Kultur- og Socialudvalget har nedsat.

Ærø: Der blev ikke holdt mange julestuer sidste år. Og heller ikke koncerter. Eller cykelløb.

Arrangementerne har været sparsomme i det seneste år, og som nedlukningen endnu engang hænger over landet, rammer det foreningslivet hårdt.

Derfor har Kultur- og Socialudvalget besluttet af nedsætte en corona-pulje, der skal hjælpe foreningerne på Ærø økonomisk. Det fortæller udvalgsformand Minna Henriksen (SF).

- Der er jo mange foreninger, som lider under nedlukningen, så det giver god mening.

Puljen, der får ansøgningsfrist 1. marts 2021, er målrettet foreninger og selvorganiserede grupper, som kan søge op til 15.000 kroner.

- Man skal selvfølgelig dokumentere det, man har mistet. Det kan være manglende indtægter fra aflyste arrangementer eller mindre i kontingenter.

150.000 af corona-puljens kroner er ubrugte midler overført fra Folkeoplysningsudvalgets lokaletilskudspulje fra sidste år, mens de resterende 61.000 kroner er en tillægsbevilling.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Svendborg

Aflyst boligmesse blev startskuddet for et år med corona på Sydfyn: Da han tændte telefonen, var verden på den anden ende

Erhverv For abonnenter

Kunde fik 300 kroner for et P. S. Krøyer-værk: Er det rimeligt, at antikvitetshandleren nu sælger det for 7.000 kroner?

Annonce