Annonce
Navne

CJ's Fyns-afdeling har budt Johnny Madsen velkommen om bord

Johnny Madsen. Foto CJ
Annonce

Nyt job: Det er en erfaren herre, der er blevet ansat som entrepriseleder i CJ’s afdeling på Fyn, hvor han vil forestå den daglige kundekontakt samt lede virksomhedens små og større opgaver indenfor det hurtigt voksende område for murer- og serviceopgaver.

Johnny Madsen er uddannet murer af den gamle skole, og han blev kastet direkte ud i ledelse af belægnings- og anlægsarbejder på Fyn, hvor CJ A/S har fået godt fodfæste efter etableringen for et par år siden.

I sit civile liv bor og lever Johnny med sin hustru i Langeskov-området, hvor de begge har stor glæde af blandt andet en nyanlagt fredskov på fire hektar, der specielt kommer til sine ret, når de voksne børn og de små børnebørn kommer på besøg.

Og når det ikke lige står på udendørs aktiviteter, kan man være sikker på at finde ham foran komfuret, hvor der laves god og sund mad på de rigtige råvarer.

Johnny Madsens kompetencer og kærlighed til sit fag har tidligere bragt ham vidt omkring, blandt andet til Japan, hvor han stod for opførelse af bageovne og skorstene samt opbygning af sokler med syldsten.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Zachariassen: Jeg håbede på et mirakel

Ærø

Hverdagens tilbagevenden blev fejret på Ærø

Annonce