Annonce
Svendborg

Civilbetjente og hunde: Stor politi-aktion på adresse i Svendborg

På en adresse på Møllevænget i Svendborg var der politiaktion. Det drejer sig om en igangværende efterforskning, lyder det fra Fyns Politi. Foto: Linea Andersen
På Møllevænget i Svendborg var en stor patrulje af civile betjente dukket op. Betjentene var til stede i både et hus, en campingvogn og en anden bygning på vænget. Fyns Politi vil ikke sige meget om sagen, men garanterer for, at der ikke er fare på færde.

Svendborg: En lang række af civile politibiler holdt torsdag før middag på Møllevænget ved Christiansmøllen i Svendborg.

Betjentene på stedet var i civil beklædning og havde også taget hunde med.

Omkring seks civilbiler kunne avisens reporter konstatere var på stedet. Ligeledes at politiet var til stede i et hus på vænget samt i en campingvogn samt en forladt bygning nær ejendommen.

Ved 11.15-tiden kom endnu en civil politibil med tre betjente.

- Vi er i gang herinde, lød det fra en betjent, der gik inde i campingvognen, hvorefter de tre nytilkomne gik direkte ind i huset.

Der var i det hele taget løbende aktivitet ind og ud af huset, og en skramlen og rumsteren kunne høres fra den campingvogn, der stod parkeret ved ejendommen. I bygningen, der lå ganske nær huset, var politiet også i gang, men med hvad, vides ikke.

Vagtchef ved Fyns Politi Anders Furbo Therkelsen fortæller, at politiet er på stedet i forbindelse med en igangværende efterforskning. Derfor kan han ikke komme nærmere ind på, hvad sagen drejer sig om.

Han forsikrer dog, at der ikke er fare på færde.

- Naboer og borgere i nærområdet kan være helt trygge. Det skulle ikke være noget at frygte, fortæller han som den sidste kommentar til sagen. /limai

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce