Annonce
Nyt om navne

Christoph Beier er blevet epilepsi-professor

Christoph Beier. Foto: SDU

Overlæge, dr.med.habil. Christoph Beier (43) er udnævnt til klinisk professor i neurologi i en kombineret stilling mellem Odense Universitetshospital og Syddansk Universitet.

Hans professorat er dedikeret til forskningen i forbedring af epilepsi-behandlingen, især for patienter, som er ramt af svært behandlelig epilepsi.

Christoph Beier er uddannet fra universitetet i Tübingen i 2003. Han udnævntes til overlæge i neurologi i 2011 ved universitetshospitalet i Aachen. Samme år forsvarede han afhandlingen til dr.med.habil., som omhandlede en serie af studier om hjernekræftceller.

Familien flyttede fra Tyskland til Danmark i 2012, hvor Beier og hans kone, der også er neurolog, begge blev ansat som overlæger på Neurologisk afdeling på OUH. Christoph Beier blev i 2014 tilknyttet SDU som klinisk lektor i neurologi.

Udover at tiltræde det nye professorat i neurologi fortsætter Beier i sin stilling som team-ansvarlig overlæge på OUH inden for epilepsi-specialet og som sekretær i Dansk Epilepsi Selskab.

Christoph Beier bor med sin kone og tre børn i Odense.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Fem testcentre på vej: Skal kunne corona-teste 5000 fynboer om dagen

Erhverv

Butikkerne lider: Men loyale kunder i lokalsamfund kan gøre livet lettere efter krisen

Annonce