Annonce
Sport

Christian Eriksen scorer og hjælper Inter i kvartfinalen

Lars Baron/Reuters
Inter er klar til kvartfinalen i Europa League efter en sejr på 2-0 over Getafe. Christian Eriksen scorede.
Annonce

Den danske landsholdsspiller Christian Eriksen har endnu ikke bidt sig fast på Inters mandskab efter januarskiftet fra Tottenham.

Men onsdag gjorde Eriksen sit for, at Antonio Conte skal se fynboens vej i fremtiden, da han scorede til slutresultatet 2-0 i sejren over Getafe i Europa Leagues ottendedelsfinale.

Eriksen kom ind fra bænken og lukkede kampen med sit venstreben, da en returbold faldt lige ud i fødderne på ham. Forinden havde han selv været med til at starte angrebet.

Kampen skulle oprindeligt være spillet over to opgør, som det er tilfældet i alle knockoutkampe før finalen under normale omstændigheder.

Men på grund af coronasituationen i Italien i marts blev første opgør udskudt, og senere blev det besluttet at spille ottendedelsfinalen over én kamp på neutral grund i Gelsenkirchen i Tyskland.

Den opgave slap Inter bedst fra. Efter 33 minutter bragte Romelu Lukaku Inter på sejrskurs, da han scorede til 1-0 med et fladt spark i modsatte hjørne.

Eriksen startede på bænken som så ofte før i sin korte Inter-tid, men han kom ind med ni minutter igen og lukkede kampen.

- Det var en svær kamp mod et hold, der spiller aggressivt. Men vi klarede det flot, forsvaret gjorde det godt, og jeg var glad for at score, siger Lukaku til Sky Sport Italia.

- Christian scorede også et vigtigt mål for holdet, og det er sådan, vi skal fortsætte, lyder det fra belgieren.

I kvartfinalen krydser Inter klinger med vinderen af opgøret mellem tyske Bayer Leverkusen og skotske Rangers FC. Andet opgør i den duel spilles torsdag aften.

Leverkusen vandt første kamp 3-1 i Skotland.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Danmark

Opdateret onsdag: 558 nye smittede i Danmark

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Svendborg For abonnenter

Mekanikeren var selv i tvivl i morges: De færreste ved, hvordan de tænder for tågelygterne

Svendborg

Mand reddet op af Svendborg Havn

Svendborg

Taxachauffører med opfordring til bilister i tågen: Hold afstand, husk tågelygter og sænk farten

Ærø For abonnenter

Tidligere borgmester på Ærø giver råd inden budget-forhandlinger: Man skal tænke sig om, inden man bruger alle pengene

Annonce