Annonce
Sport

Chok-rygte: Kadrii på vej til Saudi-Arabien

Profilen Bashkim Kadrii kan være fortid i OB. Foto: Michael Bager
Ifølge netmedie er OB-profilen Bashkim Kadrii detaljer fra et skifte til Al-Fateh FC, som hentede FC Midtjyllands Gustav Wikheim i sommmer.

Fodbold: Der har været godt gang i OB i januars transfervindue, hvor flere spillere er hentet til Ådalen.

Desværre for OB-fans kan noget dog tyde på, at de må vinke farvel til klubbens absolutte stjerne - et skifte den anden vej.

Bashkim Kadrii meldes således tæt på den saudiske klub Al-Fateh FC.

Det er netmediet Bold.dk, der fredag aften breakede historien om, at den offensive spiller blot skulle være detaljer fra et skifte.

OB's sportschef Michael Hemmingsen vil ikke udtale sig om de enkelte spillere, men Bashkim Kadrii har selv tidligere på ugen over for samme medie bekræftet, at han godt kunne lokkes væk fra Fyn.

- Hvis der kommer noget, er jeg klar til at komme videre, men det er ikke sådan, at jeg skal væk for enhver pris. Jeg har det godt her, jeg trives og bliver behandlet fantastisk. Men kommer der noget, så kommer der noget, og hvis ikke, så gør der ikke, udtalte OB-spilleren.

Saudiske klubber er kendt for at betale godt for de spillere, som de henter.

Hvis skiftet går igennem, så vil Bashkim Kadrii i Al-Fateh FC blive holdkammerat med norske Gustav Wikheim, som i sommer blev solgt fra FC Midtjylland for 13 millioner kroner.

Da Bashkim Kadrii har kontrakt i Ådalen helt frem til sommeren 2022, kan det betyde, at et skifte rent økonomisk vil være i den helt store skala for OB.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce