Annonce
Ærø

Chefskifte: 28-årig er ny chef for 60 frivillige hjemmeværnsfolk på Ærø

Kenny Søby overtager officielt ledelsen af Hjemmeværnet på Ærø fra Kjeld Andersen. Foto: Søren Degn Laxy
Mandag aften var der chefskifte i Hjemmeværnet på Ærø. 28-årige Kenny Søby er ny chef og overtager efter Kjeld Andersen.
Annonce

Ærø: Hjemmeværnet på Ærø har fået ny chef. Det bliver den 28-årige premierløjtnant Kenny Søby, der overtager ledelsen af Hjemmeværnet på Ærø efter Kjeld Andersen.

Den officielle overdragelse fandt sted mandag aften under værnets nytårsparole på Ærø, hvor flere hjemmeværnschefer var til stede, samt Ærøs borgmester, Ole Wej Petersen (S) og repræsentanter for Beredskab Fyn.

Kenny Søby er i sit civile liv styrmand i Esvagt og er på søen en måned ad gangen. Hans opgave bliver at koordinere og uddelegere opgaver til de 60 aktive frivillige hjemmeværnsfolk på Ærø.

Til stede ved chefskiftet mandag aften var blandt andre generalmajor Jens H. Garly, som er øverste chef for Hjemmeværnet.

"Mange tak for et super godt besøg ved Værnsfælles Underafdeling Ærø. Det var en stor fornøjelse at opleve jeres engagement og høre om, hvordan I er lykkedes med at skabe fremgang og rekruttere nye, unge medlemmer. I har vist, at samarbejde og gode uddannelsesaktiviteter på tværs af værnsgrene kan give positive resultater. En særlig tak for indsatsen til afgående chef, Kjeld, og et stort tillykke til tiltrædende chef, Kenny," udtaler han i en pressemeddelelse.

Hjemmeværnet på Ærø er eneste sted i hele landet, hvor de tre værn (Hær-, Flyver-, og Marinehjemmeværnet) er samlet i en afdeling. Derfor hedder afdelingen officielt også Værnsfællesunderafdeling Ærø.

Kaptajn Kjeld Andersen fik gaver og roser for lang tids tro tjeneste. Foto: Søren Degn Laxy
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bagsiden

Sprogdoktoren: Hvad er en bø?

Fyn For abonnenter

En ny kærlighed med svære vilkår: - Det er specielt at fri til en kvinde, når man er gift med en anden

Coronavirus

Live: Sundhedsstyrelsen anbefaler øget brug af mundbind hos lægen

Annonce