x
Annonce
Erhverv

Chefen: vi er nødt til at leje toiletvogne

John Møller er driftsleder hos anlægsgartner Birkely, og en af de nye opgaver i øjeblikket er at leje toiletvogne til gartnerne. Her er han i selskab med Annita Reinholt Nielsen, som netop er blevet fastansat i virksomheden. Foto: Michael Bager
Det er et problem for mange håndværkere, at de offentlige toiletter et lukkede, siger John Møller, driftsleder hos anlægsgartner Birkely.

- Vi tisser altså ikke i folks private haver. Så må man finde en skov.

Det slår John Møller, driftsleder hos anlægsgartner Birkely, fast med store bogstaver. Og det er med eller uden coronakrise.

- Men det er en kæmpe udfordring, at alle toiletter er lukkede. Vi har jo været vant til, at det var ok at låne toilettet på banegården, hos McDonalds eller den slags steder, men alle vegne er der lukket. Så nogle steder kører vi i stedet ud med en toiletvogn. Det er noget af et bøvl, men det duer jo ikke andet - folk skal jo af med, hvad de skal af med, siger han og tilføjer, at private ofte er meget imødekommende.

- Hr. og fru Danmark plejer at være søde, og jeg håber også stadig, at de vil være det i de her tider. Vi har stadig brug for, at private tør låne deres toilet ud, og vores folk har masser af håndsprit med, som de hælder på.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce