Annonce
Navnligt

Café Stiften med brødrene Hemmingsen og et energibundt fra Aarup

Lars Lungi Sørensen kommer til Årslev Boldklub i slutningen af januar. Foto: Frank Cilius/Scanpix
Annonce

Brødrene Carsten og Michael Hemmingsen er blandt hovedpersonerne, når Café Stiften i bladhuset ved banegården i Odense på torsdag slår dørene op til en aften med heltene fra OB's sensationelle sejr 6. december 1994 på Bernabeu over Real Madrid. Som de fleste har bemærket er det på torsdag aftenen før selve jubilæums-aftenen, hvor TV2 sender hele kampen igen. Hvis man ikke vil se den hjemme, så viser Kick Off i Overgade også kampen fra Kvægtorvs-kanalen.

Brødrene Hemmingsen kommer i Café Stiften sammen med træner Kim Brink og de interviewes i første omgang af forfatter og journalist Martin Davidsen, der har begået bogen "Miraklet i Madrid". Abonnenter på avisen har fri adgang, hvis de sikrer sig en billet på fyens.dk via Stiften Fordele. Dørene åbnes kort før kl. 16, hvor seancen starter og fortsætter frem mod kl. 18. Hvis man ikke er abonnent, kan man få adgang til de to timer for 299 kroner.

Carsten Hemmingsen, der under kampen i Madrid havde til opgave at nedbryde Michael Laudrup, havde undervejs i kampen overskud til at helflugte bolden på overliggeren med sit venstreben. Han er netop blevet ansat som ny træner i den østjyske Danmarksserie-klub Odder, der i øvrigt nu søger efter en spillende assistenttræner ved siden af Hemmingsen.

Michael Hemmingsen har ikke været træner, siden Roskilde afbrød samarbejdet med ham i sommer, selv om han umiddelbart forinden havde forlænget med den sjællandske 1. divisionsklub. Michael Hemmingsen er samtidig konsulent og med i firmaet Yourpay, der arbejder med betalinger via mobiltelefonen.

FC Nordsjælland er på rekord-tid blevet en magtfaktor i dansk kvindefodbold. Derfor har DBU Fyn inviteret Farum-klubbens cheftræner Brian Sørensen og den sportslige leder Chris Taylor til en kursusaften for de fynske trænere på Boldklubben Marienlysts baner 22. januar kl. 18 til 21. De fortæller om et helt anderledes setup og menneskesyn som er enestående for FC Nordsjælland hedder det i invitationen.

Bare en uge efter er det Lars Lungi Sørensen, der er Head of Coaching i Esbjerg, som kommer til Årslev Boldklub og taler om aldersbestemt og individuel træning, der skal føre til en udvikling af de enkelte spilleres spidskompetence. Han har iøvrigt også været tekniske direktør og cheftræner i en stor indisk klub i 2018 og kan fortælle om de særprægede udfordringer, der følger med på de kanter. Lars Lungi Sørensen, der er far til Esbjerg-talentet og U21-landsholdsspilleren Jacob Lungi Sørensen, kommer til Årslev 29. januar fra kl. 18.00.

Steve Nør fra Aarup Boldklub er indstillet til Årets Energibundt og prisen uddeles ved Danmarks Idrætsforbunds kåring i forbindelse med tv-showet på DR den 4. januar næste år. Steve er indstillet på baggrund af sit store engagement i Aarup Boldklub, hvor han bidrager til, at skabe gode betingelser for lokalmiljøet, ved at gøre Aarup Boldklub til en attraktiv forening at være medlem af, hvilket er fedt for både klubben og for Aarup, hedder det i indstillingen.

Steven Nør er indstillet til Årets Energibundt af Aarup Boldklub. Foto: Facebook
Carsten og Michael Hemmingsen kommer i Café Stiften torsdag kl. 16. Foto: Vibeke Volder
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bagsiden

Efterlysning: Hvad systuen gemte

Faaborg-Midtfyn

Se dem her: Lyngvilds syv omstridte billeder fra Faaborg Kirke

Ærø For abonnenter

Turist undrer sig over tætpakkede færger: - Er der fokus på coronasmitte?

Annonce