Annonce
Erhverv

Gang i byggeriet smitter: Byggerådgiver udvider på Fyn

Markedskoordinator Hans Toksvig Larsen, t.v., og Lars Friis er fremover kolleger i V2C efter virksomhedens overtagelse af Friis Rådgivning.
V2C har overtaget Friis Rådgivning. Lars Friis fortsætter som rådgiver i V2C.
Annonce

Den store aktivitet inden for bygge- og anlægsbranchen i og omkring Odense skaber også øget vækst i rådgivningsbranchen. V2C med omkring 60 ansatte og kontorer i København, Aarhus og Odense, der rådgiver bygherrer over en bred kam, vil gerne udvide sit engagement på netop Fyn.

Derfor blev arkitekt Hans Toksvig Larsen, tidligere partner i Creo Arkitekter, ansat for et par år siden som markedskoordinator på Fyn. Senest har V2C overtaget en af de mindre virksomheder i branchen, fynske Friis Rådgivning, der har været drevet af stifteren Lars Friis, som fremover vil være en del af V2C's store korps af rådgivere.

I forbindelse med overtagelsen flytter V2C sin adresse fra Pakhusgården på Rugårdsvej til Sverigesgade 20 på Odense Havn, hvor Friis Rådgivning har været drevet fra.

I forbindelsen med overtagelsen siger direktør i V2C, Peer Kisbye, at der er stor vækst inden for området med at rådgive bygherrer, båden inden for offentligt og privat byggeri. Interessen for at blive tilknyttet som "bygherrens tredje øje" er stigende.

- Fyn og især Odense er i rivende udvikling inden for en række store bolig- og erhvervsbyggerier, havneområder, investeringer i ny infrastruktur samt modernisering og udbygning af OUH. Den udvikling vil vi gerne være med til at præge med henblik på både at sikre de private og offentlige bygherrer et optimalt udbytte af de investerede midler, forklarer Peer Kiesbye, direktør i V2C.

På den baggrund skal overtagelsen af Friis Rådgivning ses. Lars Friis siger selv, at V2C står for alt det, han brænder for rent professionelt.

- Jeg ønsker at gøre byggeprocesserne endnu bedre og minimere risikoen på projekterne, uddyber han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce