Annoncørbetalt indhold

Byerne skal være rene, og de skal være det nu

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Her i Danmark har vi et væld af flotte, historiske og smukke byer. Byer, som folk fra hele verden besøger og byer, som vi værdsætter rigtig højt. Derfor skal vi også kæmpe en endnu større kamp, end vi gør nu, for at passe bedre på vores elskede byer, og specielt vores storbyer.

Storbyerne er under stort pres i forhold til skrald, og selvom vi langsomt ser en forbedring, er det en nødvendighed, at det går hurtigere, og det kan vi sammen sørge for.

Annonce

Skraldespande samt affaldsspande fylder mere og mere i bylivet, og dette er bestemt et skridt i den rigtige retning. Der er dog bare visse problemer, og det første problem er, at der i rigtig mange byer simpelthen ikke er nok skraldespande.

Det er tydeligt, at vi gerne vil gøre noget for en renere by, vi har fx kunnet se det før i tiden i form af, at affaldssortering i byen blev en realitet. Et nyt skridt, vi kan tage på vejen, er først og fremmest at få en affaldsbeholder, udendørs skraldespande og affaldsspande til indendørs brug til et fast inventar i vores byer.

Man tror ikke umiddelbart, at en enkelt skraldespand gør så meget, men det gør den rent faktisk. Hvis man altid har en skraldespand tæt på ens hjem, har man automatisk mere overskud til at smide skraldet det rigtige sted hen, og endda sortere det. Hvis man ved, der er lange udsigter til en skraldespand, er skraldet derimod mere tilbøjeligt til at ende steder, det måske ikke skulle være endt.

Hvad kan du gøre som privatperson?

Hvis skraldespande i jeres by er et generelt problem, kan det være rigtig svært ene mand at stille noget op omkring dette, men det er ikke ensbetydende med, at du ikke har nogen muligheder.

Du kan selvfølgelig ikke købe og opsætte skraldespande til hele byen, men du kan måske gå sammen med naboerne, hvis I ikke har en skraldespand tæt på, og sørge for, at I kan få en lige uden foran. I kan også nævne til by-møder, som de fleste byer har i en eller anden forstand, at I simpelthen synes, at det er et problem, der bare skal tages hånd om.

Du skal dog også huske, at selvom du faktisk har muligheder som privatperson, så bliver ting som disse altid nemmere, når I er flere. Derfor så sørg for at få folk med, spred budskabet om en renere by, flere skraldespande eller noget helt tredje. Der er helt sikkert mange andre, der sidder med den præcis samme holdning som dig, det handler bare om at finde dem.

Hvilken betydning har en renere by?

En renere by er mere tiltrækkende at besøge, rarere at være i og mere sund at være i. Det er alt sammen fordele, de fleste af os vel ønsker, derfor er der absolut ingen grund til, at man ikke skulle have en ren by, lige meget om man bor i København eller en forstad.

Størrelsen på byen er nemlig ganske uvigtig, den skal bare være ren!

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.