Annonce
Langeland

Kendinge fra Odense på Langeland: Politi sigter butikstyve

Fyns Politi holder øje med en større gruppe mennesker fra Odense, der bor i sommerhus i Spodsbjerg. De har flere gange den seneste uge begået butikstyveri i Rudkøbing ved at gå 15-20 mennesker ind i forskellige dagligvarebutikker. Foto: Colourbox
Fyns Politi holder øje med gamle kendinge fra Odense, der bo i sommerhus på Langeland.
Annonce

Rudkøbing: Fyns Politi har fået flere henvendelser fra butiksejere på Langeland, der har fået stjålet varer den senere tid. Det viser sig at være nogle af Fyns Politis gamle kendinge fra Odense,  der er på spil.

- Vi ved godt, at de er i sommerhus på Langeland. Det er nogle personer, politiet i forvejen holder øje med, hvad laver, siger Christian Billesøe fra Fyns Politi i Svendborg.

- Vi ved, de har lejet sommerhus på Skovridervænget i Spodbjerg, vi ved ikke, hvor længe eller om de allerede er taget hjem.

Det er ikke Christian Billesøe, der holder øje med odenseanerne, men andre hos Fyns Politi. Han har kun været involveret på grund af anmeldelserne for butiktyveri, og derfor ved han heller ikke, om de nævnte allerede har forladt øen igen.

- De går 15-20 mennesker ad gangen ind i en forretning, og så kan det være svært at se, hvad de foregår. Den 1. juli har de stjålet fra Superbrugsen i Rudkøbing og er kørt væk i  en Opel Zaphira. Der er også anmeldt butikstyveri den 28. juni fra Fakta, siger han.

- Når vi har fået anmeldelser fra butikejerne, kan vi på overvågningskameraeren se, hvem der har været i butikkerne for at  stjæle, og på den måde har vi genkendt dem. Vi har sigtet dem, vi kan sigte,  ligesom vi også sigter dem for at køre uden førebevis eller uden forsikring, når vi opdager det, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
coronavirus

Live: Regeringen indfører krav om mundbind i offentlig trafik hele døgnet

Annonce