Annonce
Langeland

Busselskab fra Langeland: Udvider via opkøb fra konkursbo

Bergholdt vil fortsat have en masse ture, der har udgangspunkt på Langeland og også slutter her. Arkivfoto: Tim K. Jensen
Stadig masser af kunder her på Langeland, lyder det fra vognmand.
Annonce

LANGELAND: Kort tid efter offentliggørelsen af Frørup Rejsers konkurs meldte vognmand John Bergholdt, som bor i Rudkøbing, sig på banen som køber af selskabet.

Mange folk fra Langeland, Tåsinge og det fynske er at finde i kundekredsen, og hos John Bergholdts firma Bergholdt.dk ville man ærgre sig, hvis det ikke længere ville være muligt at arrangere udflugter og rejser i Frørup Rejsers navn.

Personalet fra Frørup Rejser, inklusive den tidligere ejer, Niels Larsen, vil indgå som en del af staben i det nye Frørup Rejser, så kunderne vil ikke komme til at mærke ændringer. Det sker nu altså blot hos Bergholdt.dk, hvor man fortsætter med at arrangere udflugter og rejser.

- Det er blandt andet endagsture rundt i Danmark og i det nordtyske. For eksempel ture til Cirkusrevyen, og næste år bliver der en del særarrangementer til især Sønderjylland i forbindelse med markeringen af 100-året for genforeningen, fortæller Lars Krammager, som er administrativ medarbejder i Bergholdt.dk.

Der er også særlige arrangementer for pensionistforeninger og Ældre Sagen.

Bergholdt.dk er specialist i handicaprejser. Der er busser i alle størrelser også med lift til gæster, som skal sidde i kørestol under kørslen. Nogle køretøjer er indrettet med skinner, som kørestolene kan transporteres ad, samt store toiletter, så også eventuelle handicaphjælpere kan træde til ved toiletbesøg.

Bergholdt.dk har en vognpark på cirka 175 busser.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce