Annonce
Fodbold

Bundholdet Næsby når op på to kampe uden sejr

Fodbold Seriefodbold. Arkivfoto: Birgitte Carol Heiberg
Næsby indkasserede et nederlag på 0-1 i lørdagens kamp mod Herlufsholm.
Annonce

Slutspil Op, 1. div., pulje 1, kv, Næsby-Herlufsholm 0-1 (0-1).

Næsby tabte på hjemmebane 0-1 til Herlufsholm og måtte dermed forlade banen uden point efter lørdagens kamp. Nederlaget var det andet i træk og det andet i sæsonen for Næsby i Slutspil Op, 1. div., pulje 1, kv.

Efter hjemmekampen ligger Næsby sidst med nul point og en samlet målscore på 1-3 efter to spillede kampe ud af seks. Herlufsholm ligger nummer to med fire point og en samlet målscore på 2-1.

- Det var et tyveri vil jeg sige. Vi spiller en rigtig flot kamp. Vi er på bolden stort set hele kampen og skaber en masse chancer. Herlufsholm har én chance i hele kampen som de så scorer på. Vi manglede lidt skarphed i dag ellers sad alt andet lige i skabet. Hvis man udelukkende kigger på spillet, var det en af vores bedst spillede kampe, det er så bare lidt ærgerligt når resultatet ikke er med også. Der er en masse positivt at tage med fra denne kamp lød det fra Næsbys træner Niels Jensby.

Næsbys næste kamp spilles lørdag den 24. oktober kl. 12:00 på udebane mod topholdet Sundby, der ligger nummer et i rækken med fire point. Herlufsholm skal også på banen lørdag den 24. oktober, men først kl. 14:00. Det sker på udebane mod B 93, der ligger nummer tre i rækken med tre point.

Denne artikel er skrevet af Ritzaus tekstrobot på baggrund af data fra Fyens Stiftstidendes sportsredaktion og DBU.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Nu lukker håndbolden i 1. division også ned

Annonce