Annonce
Fyn

Bulldogs i knæ: Isolation i ligabunden truer

Det er op ad bakke for spillerne fra Odense Bulldogs for øjeblikket, og der skal et lille mirakel til, hvis tingene skal blive bedre tirsdag aften i VinMedKant Arena, når topholdet fra Rungsted kommer på besøg. Foto Birgitte Carol Heiberg
Isolation i ligabunden truer Bulldogs, før topholdet fra Rungsted kommer på genbesøg, tirsdag aften.
Annonce

ISHOCKEY: Midt i ligaholdets krise havde Odense Bulldogs direktør, Ulla Vahl-Møller, sidste arbejdsdag, mandag. Fra tirsdag skal Vahl-Møller i aktion i en helt anden branche. Hun skal således koordinere indsatsen af ambulancer og ambulancehelikoptere ved Akut Medicinsk Vagtcentral, Region Syddanmark.

- I den anledning vil vi gerne takke Ulla for den store indsats, som hun har lagt i Odense Bulldogs gennem hendes tid i organisationen. Vi har været glade for samarbejdet med Ulla og bestyrelsen kan kun sige, at vi har været yderst tilfredse med Ullas indsats, i den tid hun drevet klubben, siger bestyrelsesformand Thomas Hertz Andersen til klubbens hjemmeside.

Ulla tiltrådte stillingen som direktør i sensommeren 2019 som den første kvindelige ishockeydirektør i Danmark.

Odense Bulldogs kan i øvrigt altså i den grad bruge akut hjælp. Efter søndagens nederlag på 2-9 hos topholdet Rungsted - og en hårdt tilkæmpet sejr for Rødovre på 4-3 over Esbjerg - er sidste sæsons grumme scenarie med et misset slutspil ved at true i horisonten for fynboerne før tirsdag aftens møde hjemme med Rungsted.

Men 12 point er Bulldogs således ved at blive isoleret i bunden af ligaen - nu med 5,5 point op til Rødovre på næstsidstepladsen. Rødovre skal en tur til Herning, tirsdag aften.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Svendborg

Fordrukken kvinde sov på perron

Annonce