Annonce
Sport

Bulldogs henter tjekke ned fra Alpernes højder - stærk forward sikret på kontrakt til ny sæson

Utålmodigheden hos Bulldogs-tilhængerne må efterhånden være stor. Dels for overhovedet at komme ind i VinMedKant Arena, dels for endelig at se nogle flere sejre. Foto Birgitte Carol Heiberg
Radek Cip har skrevet kontrakt med Odense Bulldogs, der er i gang med en større udskiftninger af truppen, og det ligner så småt en oprustning.

ISHOCKEY: Som det er normalt i ishockey, skiftes Odense Bulldogs i den grad truppen ud før den kommende sæson, men denne gang bør tilhængerne kunne stille større forventninger end de sidste tre sæsoner, fordi der er tilført ny kapital og ambitioner til klubben.

Bulldogs har oprustet en del de seneste uger, og så kan kun tiden vise, om løfterne også indfries på isen.

Men nu er den 28-årige Radek Cip sikret på kontrakt fra den kommende sæson.

Annonce

Den tjekkiske forward har spillet for henholdsvis Orli Znojmo og Dornbirner EC i den stærke østrigske liga, EBEL, hvor han fordelt over fem sæsoner spillede 221 kampe og gjorde god figur af sig med 93 point, melder bulldogs.

- Med både offensive og defensive kvaliteter er Radek Cip en solid allroundspiller, som forstærker truppen til den næste sæson, hedder det.

- Store kvaliteter

Cheftræner i Odense Bulldogs, Paul Thompson, ser store kvaliteter i den nyerhvervede forward:

- Radek Cip har spillet mange kampe i den stærke østrigske top liga, EBEL, og er en spiller med høj fart og intensitet i skøjterne. Han har et skarpt skud og kan score alle slags mål, både på tæt hold og udefra. Radek Cip er desuden både fysisk og teknisk stærk samt god til at sætte spillet op for sine holdkammerater i de små områder, siger den nye engelske træner.

Radek Cips personlighed og spillemæssige færdigheder passer perfekt ind i Odense Bulldogs, hvor både spillestilen og kulturen er et naturligt match imellem de to parter.


Radek Cip har spillet mange kampe i den stærke østrigske top liga, EBEL, og er en spiller med høj fart og intensitet i skøjterne. Han har et skarpt skud og kan score alle slags mål, både på tæt hold og udefra

Bulldogs-træner Paul Thompson- Han er en komplet allroundspiller og bringer energi, erfaring og store kvaliteter til holdet. Efter at have set flere kampe med Radek og foretaget en grundig research, er vi sikre på, at han passer perfekt ind i vores spillestil og kultur samt uden tvivl vil begejstre vores fans med sit spil på banen.

Annonce

En ny liga

Radek Cip ser frem til at trække Bulldogs-trøjen over hovedet og bidrage til at indfri de sportslige ambitioner i klubben:

- Jeg har længe gerne ville spille i udlandet igen og prøve mig af i en ny liga, så da Odense Bulldogs fremlagde muligheden for mig, var jeg solgt med det samme. Klubbens sportslige vision er i tråd med min og jeg har en rigtig stor motivation for at medvirke til, at det skal lykkes. Jeg ser frem til at blive en del af Bulldogs og bidrage til at rykke holdet i en positiv retning med min dedikation, hårde arbejde samt både offensive og defensive kvaliteter.

Udover fem sæsoner i den østrigske liga, EBEL, har Radek Cip spillet hele sin karriere i Tjekkiet, hvor han har optrådt i den bedste tjekkiske liga, mens han i de to forgangne sæsoner har haft hjemmebane hos HC Prerov i den næstbedste liga i hjemlandet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Nu er opgravningen af minkene i gang

Annonce