Annonce
Bulldogs

Bulldogs: Begyndte godt - endte skidt

Mens tingene endnu så lyse ud for Odense Bulldogs i Rødovre: Riley Bourbonnais har netop bragt fynboerne foran med 1-0 kun tre minutter inde i opgøret. Foto: Thomas Sjørup/Ritzau Scanpix
Nedturen fortsætter for Odense Bulldogs, der tabte i Rødovre, selv om fynboerne var foran to gange i matchen. Og mere nedtur: Herning vandt hos Rungsted.
Annonce

Ishockey: Odense Bulldogs sidder uhjælpelig fast i bunden af isligaen.

Før tirsdag aftens kampe havde fynboerne på sidstepladsen 15 og 16 point op til henholdsvis Herning og Rødovre på de to øvrige bundpladser. Aftenens resultater blev de værst tænkelige for Bulldogs. De trængte fynske ligadrenge tabte 3-4 i Rødovre, mens der var fuldt hus til Herning i Rungsted. Midtjyderne vandt således deres kamp med 4-1.

Det er ikke til at se, hvordan Bulldogs får viklet sig ud af krisen. Det er nu blevet til 11 nederlag på stribe, og håbet om en umiddelbar chokeffekt med trænerfyring og Marc Lefebvre som ny mand ved roret er forduftet. Der skal arbejdes på længere sigt i Odense.

Som et lille lys i mørket lykkedes det Bulldogs, der har haft meget svært ved at score i efteråret, at nette tre gange i Rødovre, og rent faktisk var fynboerne foran to gange i matchen - med 1-0 og 2-1. Der blev skabt vildt håb hos bundholdet, da Riley Bourbonnais bragte Bulldogs foran allerede efter tre minutter - en stilling, der ikke blev rokket ved i første periode trods rigtig mange afslutninger fra hjemmeholdet.

I anden periode gik der mål-amok i tingene fra det niende til det 16. minut. Først blev det 1-1, så 2-1 til Odense ved topscorer Henry Hardarson, så 2-2 og endelig 3-2 til Rødovre. Efter otte minutter af tredje periode blev stillingen så 4-2 og en fynsk reducering til 4-3 efter 13 minutter ved Lukas Lundvald hjalp ikke. Det lykkedes ikke for Bulldogs at fremtvinge en udligning.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce