Annonce
Svendborg

Bukkehave Corporation undgår konkurs

Christian Haar, som bor i USA, er ejer af Bukkehave Corporation. Arkivfoto: Jørgen Outzen
Konkursdekretet mod Bukkehave Corporation er blevet ophævet. Det meddeler Statstidende, og dermed lever det snart 100 år gamle sydfynske firma, som sælger biler til svært fremkommelige og uroplagede områder, stadig.
Annonce

Svendborg/USA: Bukkehave Corporation - eller B1925, som firmaet hedder i dag - er alligevel ikke på vej mod en konkurs.

Det fremgår af en meddelelse, som Retten i Svendborg har indrykket i Statstidende.

Her står der, at konkursdekretet, som blev afsagt i Skifteretten i Svendborg den 12. januar 2021 over B1925, er blevet ophævet.

Hvad der præcist er sket i sagen, vides ikke.

Den københavnske advokat Ole Meisner, der var kurator på konkursboet, fortæller, at han kun nåede at få et ganske lille indblik i firmaets forhold.

- Det var ingen grund til at tage selskabet under intensiv konkursbehandling, idet selskabet allerede fra begyndelsen tilkendegav, at det ville kære, forklarer han.

Han kan derfor heller ikke sige, hvorfor B1925 blev taget under konkursbehandling.

Fyns Amts Avis har forgæves forsøgt at få en kommentar fra firmaets advokat, Louise Krarup Simonsen fra Skau Reipurth og Partnere, men hun er ikke vendt tilbage.

Christian Haar, som ejer Bukkehave Corporation, har tidligere forklaret i en mail til avisen Finans, at årsagen til konkursbegæringen var en uenighed om en coronarelateret force majeure-sag, som der er lavet forlig på.

Han har efterfølgende sendt en mail til Fyns Amts Avis, hvor han fortæller, at  konkursbegæringen er blevet ophævet.

Bukkehave Corporation fik den 20. januar 2021 ny bestyrelsesformand - altså samme dag, som Retten i Svendborg ophævede konkursdekretet. Det er ikke lykkedes avisen at komme i kontakt med den nye bestyrelsesformand, som hedder Jette Clausen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Langeland For abonnenter

Ny formand for elforsyning: - Vi har ikke været gode nok til at undersøge mulighederne

Annonce