Annonce
Fyn

Budgettet klart på Nordfyn: Alle partier er enige

Sådan så det ud, da det kommunale budget blev præsenteret sidste år. Fredag formiddag gentages seancen. Arkivfoto: Henrik Larsen
Annonce

Nordfyn: Fredag klokken 10.00 præsenterer kommunalbestyrelsen næste års budget, og det sker traditionen tro på Bogense Rådhus.

De seneste tre år har alle fem partier stået bag budgettet, og sådan er det også denne gang. Selv om præsentationen altså først sker fredag formiddag, var borgmester Morten Andersen hurtig på tasterne, da han allerede i aftes bekendtgjorde enigheden på Facebook.

Det er ingen hemmelighed, at han og Venstre, der har absolut flertal i kommunalbestyrelsen, anstrenger sig for at få alle partier med. Holdningen er, at en stabil politisk kurs uden for megen slinger tjener borgerne og kommunen bedst.

Det er sidste budget inden næste års kommunalvalg. Med det i tankerne kunne man måske forestille sig, at ét eller flere partier ville benytte anledningen til at markere sig mere selvstændigt.

Om det har været tilfældet på de indre linjer under forhandlingerne, bliver man måske klogere på, når gruppeformændene for hvert parti ved præsentationen udlægger deres tolkning af budgettet.

Updateres.

Annonce
Annonce
Fyn

HC Odense: Hjortshøj så ingen faresignaler

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Svendborg

Bil brød i brand på motorvejen

Danmark

Få overblikket: Må man ikke længere invitere 12 familiemedlemmer til 50-års fødselsdag?

Svendborg For abonnenter

Ukuelige borgere demonstrerede i Vejstrup: - Lad nu være med at sætte alt muligt lort op i flæng hist og her

Annonce