Annonce
Ærø

Brug naturen som spisekammer, hep på Marstal Roklub og bliv vinterbader: 3 tips til weekenden

Christina Kjerulff giver sine bud på, hvad du kan lave i weekenden. Foto: Tim Kildeborg Jensen
Annonce

Ærø: Weekenden er lige om hjørnet, og selvom vi nu går en køligere tid i møde, er der alligevel masser af ting at bruge sin weekend på. Her giver Christina Kjerulff tre bud på, hvad du kan lave i weekenden.

1 Brug naturen som spisekammer

Arkivfoto: Annette Holm

- Man skal sanke i naturen. Naturen er et stort spisekammer, og det skal man bruge. Man kan plukke hyben eller tage ud og fiske, siger Christina Kjerulff

2 Hep på Marstal Roklub

Kvinderne fra Marstal Sejklubs roafdeling vandt sidste overlegent over Rudkøbing Roklub ved det årlige rostævne. Her ses fra højre: Katja Borck, Dorthe Weber, Christina Kjerulff og Jeanette Arnold. Arkivfoto: Andrea Bisgaard

- Jeg vil opfordre til, at man tager en tur til Langeland på lørdag. Der skal Marstal Roklub nemlig dyste mod Rudkøbing Roklub til det årlige stævne. Sidste år blev stævnet holdt her på Ærø, så i år bliver det afholdt på Langeland, siger Christina Kjerulff.

- Jeg har i øvrigt hørt, at man kan få en rigtig stor is i Rudkøbing, så jeg synes da, at man skal komme og spise en is og se, når Marstal Roklub tværer Rudkøbing Roklub ud, fortsætter hun med et grin.

3 Bliv vinterbader

Arkivfoto: Annelene Petersen

- Tag en kop eftermiddagskaffe med til stranden og svøm en tur. Man kan starte med at vinterbade nu, for så kan man nå at vænne sig til de lidt lavere temperaturer, og så slipper man også for at starte med det helt kolde gys i januar, siger Christina Kjerulff.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Coronavirus

Live: Norsk opgørelse viser, at ni ud af ti coronadøde havde kronisk sygdom

Annonce