Annonce
Fyn

Brian sender gylle-advarsler ud på Facebook:  - Jeg vil jo ikke ødelægge en konfirmation

Brian Christiansen er svineproducent nord for Kerteminde. Foto: Helle Kryger
Brian Christiansen er svinebonde nord for Kerteminde og spreder tonsvis af gylle i lokalområdet hvert forår. Han har god erfaring med at sende advarsler ud på forhånd.

Hindsholm: "Så er det ved at være forår og vi har fået gang i gødningssprederen. De næste dage vil stå på stensamling og bagefter er det tid for gyllevognen. Har du en mærkedag vi skal være opmærksom på, skriv gerne."

Sådan lyder det hvert forår på Facebook-siden "Hindsholm Jordbrug I/S," der holder til nord for Kerteminde. Bag ordene står svinebonde Brian Christiansen. Han producerer slagtegrise på Sandbjerggård og har et I/S-samarbejde med Jakob Krogh Andersen på Egensøgård, der producerer smågrise.

- Jeg plejer lige at skrive ud, når vi starter om foråret. Så kan folk skrive til os. Det er jo ikke til at vide, om der er nogen, der  holder konfirmation eller en 50-års fødselsdag derhjemme, så kan vi lige så godt forsøge at planlægge efter det, fortæller Brian Christiansen.

Annonce

Enkelte negative reaktioner

Andre gange er det en hurtig besked:

"Gyllekørsel omkring Birkebjerg, Viby og det sydlige Sandbjergvej de næste 3 dage."


Jeg plejer lige at skrive ud, når vi starter om foråret. Så kan folk skrive til os. Det er jo ikke til at vide, om der er nogen, der holder konfirmation.

Brian Christiansen


Facebook-siden har 763 følgere, og reaktionerne er som regel positive.

- Vi har fået et par negative reaktioner. Men så kørte Jakob ud og talte med dem personligt, og så viste det sig ikke at være så stort et problem alligevel, fortæller Brian Christiansen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce