Annonce
Svendborg

Brandårsag ukendt: Ild i madras

Beredskabet kørte søndag eftermiddag til en mindre brand i en landejendom udenfor Ollerup. Arkivfoto

Ollerup: Årsagen er stadig ukendt, men det ligger fast, at der søndag ved 14.30-tiden udbrød brand i en madras, der lå i en seng på første sal til en landejendom på Kohavevej udenfor Ollerup.

Der blev slået alarm til beredskabet, der sendte røgdykkere op i det røgfyldte værelse, men ilden var aldrig for alvor i fare for at sprede sig.

- Beboerne havde selv smidt noget vand på, og så havde de lukket døren til værelset, så ilden ikke fik ilt, og det var en rigtig god ide, fortæller indsatsleder Brian Andersen, mens brandfolkene var ved at ventilere værelset ud og rydde op efter branden.

Indsatslederen fortæller, at der ikke er synlige skader på bygningen, men at der er en del røg- og sodskader efter branden. /gru

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Svendborg For abonnenter

Se billeder fra statsminister-visit: Skoledreng krævede svar om organdonation

Læserbrev

Debat: Konsensus og god karma i byrådet

Læserbrev: Byrådsmødet i tirsdags varede 38 minutter. Tro mig, jeg tog tid. Der var store vigtigt beslutninger på dagsordenen. Varmepumpe, klimasikring, Simac, solcelleanlæg, landsstævne og Bagergade. Alt blev i fællesskab nikket igennem, og bortset fra Enhedslistens politik-strategiske kommentarer, så udeblev diskussionerne, og alle stemplede ind på de, for os alle, så vigtige beslutninger. Tak for det, og tak til borgmesteren for forarbejdet og for at skabe en fornemmelse af fælles ejerskab. Det glæder mig, at der er ro på, og det må ligeledes glæde borgerne og erhvervslivet, at der konstant søges konsensus og fælles fodslaw om byens udfordringer. Erhvervslivet fortæller, at de godt kan lide, at der er politisk ro på - og det er der jo. Nu ser jeg frem til årets DI-erhvervsundersøgelse og håber, at firmaerne også honorerer indsatsen, hvis de fornemmer fremgang på det felt. Det var kun udenfor rådhussalens ruder, at regnen bankede på, og diskussionerne udeblev formentlig også fordi, at der ikke var hotte emner som for eksempel ”tagsten” på agendaen. Ifølge avisens udsendte, så var breaking news, at den kære Susanne Gustenhoff (EL) kom til at afsløre, at der formentlig kommer gratis bustransport til Landsstævnet. Ja, ja, sådan sætter vi jo vores prioriteter hver især. Min var, at der var god karma og konsensus på en kort byrådsmøde omkring så vigtige beslutninger.

Svendborg

Statsministerbesøg i Svendborg: Spørgelystent publikum holdt Frederiksen til ilden

Annonce