Annonce
Ærø

Brancheorganisation om voksenhotel på Ærø: Alt er styret af efterspørgsler

Ærø Hotel bliver den 1. januar 2021 til et voksenhotel, når der indføres en aldersgrænse på 16 år. Foto: Cecilie Damgaard Boeriths
Nadeen Wasi fra brancheorganisationen Horesta er ikke tidligere stødt på hoteller med konceptet "voksenhotel". Er der kunder til det, skal det bare prøves af, mener han om Ærø Hotels nye koncept.
Annonce

Marstal: Ærø Hotel kommer til at skille sig ud, når de fra 1. januar 2021 indfører en aldersgrænse på 16 år og dermed kalder sig for et voksenhotel.

Nadeen Wasi er medlemschef i brancheorganisationen Horesta, der er en organisation for hotel-, restaurant- og turisterhvervet, og han har ikke før hørt om et decideret voksenhotel i Danmark, men fortæller, at hotelbranchen de seneste år har været præget af nicheprodukter.

- Jeg er ikke før stødt ind i voksenhoteller i Danmark. Vi har oplevet, at der har været meget udvikling i overnatningsprodukter, der er målrettet en bestemt type gæster, så man får en masse nicheprodukter, som er mere tilpassede til de enkelte kunder. Men voksenhoteller er lige skridtet videre, siger han.


Det skal kunne hænge sammen økonomisk, og der skal være nok kunder, der efterspørger det her. Hvis man kan fylde forretningen op, så synes jeg, at man skal prøve det af.

Nadeen Wasi, medlemschef, Horesta


Voksenhoteller er et koncept, som hidtil har været meget set i charterbranchen. Nu har Ærø Hotel taget konceptet til sig.

- Vi bilder os selv ind at signalværdien i, at man kan komme som voksne og møde andre voksne og ikke børn, kommer til at tiltrække kunder, fortæller general manager på Ærø Hotel, Nick Brammer.

Annonce

De rigtige rammer

Ifølge Nadeen Wasi er det vovet at indføre en aldersgrænse på hotellet, men han mener også, at det hele til syvende og sidst handler om efterspørgsel og kapacitet.

- Det kommer i stor grad an på antal værelser. Man skal jo gerne kunne fylde hotellet hele året, så hvis man har flere hundrede værelser, så er det nok ikke smart at sætte en aldersgrænse. Har man kun ti værelser, så kan det måske godt løbe rundt, siger han og fortsætter.

- Det skal kunne hænge sammen økonomisk, og der skal være nok kunder, der efterspørger det her. Hvis man kan fylde forretningen op, så synes jeg, at man skal prøve det af.

Annonce
Fyn

Når de pæne piger bliver alvorligt sure

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Nu lukker håndbolden i 1. division også ned

Annonce