Annonce
Navnligt

Brødrene Bordinggaard til reception - Buchs evner går i arv

Christian Bordinggaard har været i DBU i 25 år. Foto: DBU.

Christian Bordinggaard kan fejre sit 25-års-jubilæum hos DBU 1. april. Derfor har DBU inviteret til reception for fynboen, der nu bor i Nordsjælland. Receptionen for Tarup-Paarup-drengen foregår torsdag 2. april mellem kl. 15 og 17 i Fodboldens Hus på DBU Allé i Brøndby. Mon ikke head coach fra Vejle Boldklub, brormand Keld Bordinggaard, der også er rådgiver for Bayer Leverkusen dukker op også?

Dorthe Buris Hoeg – af mange nok mest kendt som Dorthe Larsen – har været en af de mest markante spillere i dansk volleyball og indehaveren af flest spillede A-landsholdskampe på damesiden og blev i weekenden optaget af dansk volleyballs Hall of Fame. Dorthe Buris Hoeg er det 32. medlem af den eksklusive Hall of Fame, der består af nogle af de mest toneangivende spillere og trænere i dansk volleyball og beachvolley gennem tiderne.

Hun var aktiv spiller fra 1987 til 2007 og startede som pigespiller i VK Hjallese og fik debut i eliten i Fortuna Odense som ynglingespiller, hvorefter hun skiftede til DHG Volleyball. Blev udlandsprofessionel i 1999-2000 i Beyer Leverkusen, Tyskland, og returnerede derefter til DHG Volleyball, der vandt det danske mesterskab i 2001, 2002 og 2004, hvor Dorthe Larsen kom på årets hold adskillige gange. Hun var en markant spiller på det danske landshold fra 1996-2006, hvor hun også var anfører i flere år og indehaver af rekorden for flest spillede A-landskampe (131 kampe). I 2000 vandt odenseaneren også DM-sølv i beachvolley med Pia Hove.

Og der var mere hæder til fynske volleyball. DHV Odense blev ved Dansk Volleyball Award hædret med titlen "Mikasa Danmark Årets Ildsjæl". DHV Odense har arbejdet målrettet med at skabe et socialt, rart og udviklende miljø for klubbens medlemmer med fællesskab på tværs af alle spillere, trænere og frivillige – et fællesskab, der er båret af tillid og tryghed. At bestyrelsens målsætning med en social klub er lykkes, giver sig også til udtryk i opbakningen til hjemmeholdene. I klubben kan der for eksempel komme over 100 mennesker og se en 2. divisionskamp for damer, hedder det i indstillingen. PS: Hedder det ikke kvinder i 2020?

Formand er den kun 24-årige Viktor Buch, der ifølge indstillingen "i den grad yder et særligt og hårdtarbejdende bidrag. Han er ekstremt vellidt blandt medlemmerne. Han nævnes som en, der går forrest i alt, hvad der laves i klubben - om det er opsætning af messehaller, spisearrangementer for alle klubbens medlemmer, at finde sponsorer så alle hold kan få nyt tøj eller at arrangere en fest efter en dag med fem hjemmekampe, så er det altid med formanden i godt humør og som arrangør ", hedder det.

Måske er det fordi, at æblet ikke falder ret langt fra stammen. Viktor Buch stammer fra Skårup og er søn af GOG-direktør-legenden Arne Buch, der på Messenger udtrykte stor stolthed over, hvad DHV og sønnen har bedrevet. Viktor Buch blev bestyrelsesformand i marts 2017.

Der er repræsentantskabsmøde i Fynske Idrætsforbund tirsdag den 17. marts kl. 18.00 i Odense Golfklub, hvor DIF's næstformand Thomas Bach og Eventchef Jakob Staun fra Destination Fyn er indledere den aften.

Viktor Buch går i sin fars fodspor som idrætsleder. Foto: Facebook.
Da Dorthe Larsen havde et andet navn og var aktiv ud over det sædvanlige med mange store præstationer og vundne titler. Her jubler hun for DHG i 2004 efter at have vundet pokalfinalen over Holte IF. Nu hedder hun Dorthe Buris Hoeg og er blevet optaget i Hall of Fame ved en Award hos Dansk Volleyball Forbund. Foto: Scanpix
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Butikkerne lider: Men loyale kunder i lokalsamfund kan gøre livet lettere efter krisen

Annonce