Annonce
Fyn

Boligselskab ind i politik

Annonce

Læserbrev: Velkommen til det nye Odense-parti, Civica.

Mandag 5. oktober valgte Civica at gå ind i politik. Venstre Odense glæder sig til de fremtidige politiske debatter med spidskandidat og formand for partiet, Flemming Jensen fra partiet Civica.

Det første politiske angreb fra partiet Civica mod Venstre Odense handler om, at Venstre Odense har valgt – helt uden at forhandle med Civica først, at prioritere millionerne fra opsparingen af letbanen på områder uden for Vollsmose. Den beslutning skaber i følge Civica usikkerhed i forhold til øvrige investeringer i Vollsmose.


Civica ønsker dog ikke at belyse i sit angreb, hvad Venstre Odense vil bruge millionerne til.


Civica ønsker dog ikke at belyse i  sit angreb, hvad Venstre Odense vil bruge millionerne til, men benævner det lidt henkastet som ”forbrug på andre ting”.

Venstre Odense vil bruge millionerne til vedligeholdelse af folkeskoler og daginstitutioner i resten af Odense. Et særdeles hårdt presset børn og ung-område, som Venstre Odense vil støtte op om.

Så langt så godt. Det næste spor handler om, at Venstre Odense absolut giver opbakning til en ændring i beboersammensætningen i Vollsmose og ikke mindst støtte til, at Vollsmose skal omdannes og fornyes.

Det, der i virkeligheden skaber stor usikkerhed i Vollsmose, handler nok mere om social kontrol, høj ledighed, anmeldelser om sharia og bandeaktiviteter.

Letbanens etape 2 er en helt anden kaliber, når vi taler usikkerhed.

Annonce
Svendborg For abonnenter

Tillidsmand rystet over lukning af kraftvarmeværk: - Vi troede, vi havde frem til 2024. Nu får vi travlt med at omskole os

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Svendborg

Gyldne drenge med musik og humor

Annonce