Annonce
Svendborg

Bogreception: Jagten På Det Gode Menneske

Bogreception: Jagten på det gode menneske
Annonce

Svendborg: Vi fejrer udgivelsen af Jagten På Det Gode Menneske, som udkom på Politikens Forlag i foråret 2020 og er skabt i samarbejde mellem BaggårdTeatret og Svendborg Bibliotek.

Bogen er en samling af genremæssigt forskellige tekster, der alle er inspireret af den verdensberømte, og siden næsten glemte, Karin Michaëlis: forfatter, journalist, humanist og bosat på Thurø igennem lange perioder af sit liv.

Udover Julie Maj Jacobsens dramatiske tekst til forestillingen af samme navn indeholder Jagten På Det Gode Menneske essays og videnskabelige artikler af bl.a. Amalie Langballe, Bo Tao Michälis og Anna Wegener samt Katinkas sangtekster til forestillingen.

Kom og hør om arbejdet med bogen, nyd et glas og vær med til at fejre et stykke lokalhistorie i verdensklasse. Musikalske indslag leveres live af selveste Katinka, fortæller arrangøren.

Arrangementet er for voksne, og finder sted på Svendborg Bibliotek, Svinget 1, den 19. oktober klokken 15.00. Billetter kan bookes gratis på svendborgbibliotek.dk. /jfm

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Live: OB jagter ny sejr mod Nordsjælland

Svendborg

Video: Budgetforlig i Svendborg sender millioner til ældre, børn og teater på Frederiksøen

Annonce