Annonce
Bagsiden

Boblerier: Torben Madsen fra Odense sætter ord på dyrenes tanker

"Forårsfornemmelser" kalder Torben Madsen dette boblebillede, der er lige til at sætte i produktion som humørkort. Illustration fra bogen
Torben Madsen fra Odense er så begejstret for boblerier, at han har udsendt en hel bog med egne boblebilleder

Af og til har vi her på Bagsiden bedt jer læsere om at sende bobletekst til billeder. Nogle af jer er meget flittige til at sende boblerier ind ... og nogle af jer kan bare ikke stoppe igen. Sådan én er Torben Madsen fra Odense.

Han er uddannet jurist, har studeret psykoterapi og hypnose og åbnede i 1987 en klinik med psykoterapi. Ud over selvhjælpsbøger har han udgivet en række lokahistoriske bøger, blandt andet om gå-i-byen-steder gennem tiderne og en bog med nye billeder taget fra samme vinkel som gamle Odense-billeder.

De senere år har han på nettet og i borgform udgivet AvisAnden med satirebilleder, hvor af nogle også har været bragt på Bagsiden.

"Dømt på forhånd" er overskriften for dette boblebillede af Torben Madsen. Girafferne er fra Odense Zoo. Illustration fra bogen

Dyrenes tanker

Nu har Torben Madsen udsendt bogen "Sagt med dyr og humor", hvori han sætter ord på dyrenes tanker i form af bobletekster. Billederne har han selv taget - for det meste i Odense Zoo.

- Mon ikke vi alle har undret os over, hvor meget dyr tænker og føler. Især kæledyr som hunde og katte, men også chimpanser, som genetisk set er 99 procent menneske, skriver han i bogen om sit idégrundlag.

Og så går det ellers derudad over 116 sider med tre typer billeder: Dem, der er taget og eventuelt manipuleret for at illustrere en bestemt situation, dem der er taget uden bagtanke og senere påført en bobletekst og endelig billeder, som han blot tror, andre vil synes om.

Annonce

Om bogen

"Sagt med dyr og humor" af Torben Madsen, 116 sider. Forlaget Osea. Pris: 180 kr.

"Velbekomme". Flere af Torben Madsens boblerier bringer ham selv på banen. For en ordens skyld skal vi lige understrege, at pointtavlen på klippevæggen er indsat af forfatteren. Illustration fra bogen.
Torben Madsen går ikke af vejen for at billedmanipulere diskret med sine modeller. "Det vi ikke snakker om" er titlen på dette bobleri. Illustration fra bogen.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce