Annonce
Bagsiden

Boblerier: Så nåede vi ikke længere dén dag

Indsendt af Lene Bendtsen, Øster Hæsinge.
I dag har vi den første svane med i boblekonkurrencen. Og vi har nu tømt den store flyttekasse med dvd'er.

Er der nogen, der kan se så træt ud som en hund, der bare ikke har mere energi?

Lene Bendtsen i Øster Hæsinge modtager for sin herlige bobletekst til billedet af den energidrænede hund et eksemplar af Torben Madsens nye bog "Sagt med dyr og humor". Det var den bog, der satte hele boblekonkurrencen i gang.

En lykkepose med 10 dvd-film fra den store flyttekasse med ubrugte præmier fra gamle konkurrencer er på vej til Axel Høyer, Middelfart, for det skarpe skud af en svane og den skarpe tænkeboble.

Annonce

Flere præmier i vente

Der er én enkelt lykkepose med 10 dvd'er og en Torben Madsen-bog tilbage som boblepræmier. Men skulle der komme ekstra mange gode bobler, kan vi sagtens finde andre præmier.

Indsendt af Axel Høyer, Middelfart.

Der er nemlig blevet ryddet godt og grundigt op i forbindelse med Bagsideredaktionens flytning fra nordsiden af Mediehuset til hjørnekontoret, og der er dukket mange fine sager op. Så bobl endelig løs.


Der er nemlig blevet ryddet godt og grundigt op i forbindelse med Bagsideredaktionens flytning fra nordsiden af Mediehuset til hjørnekontoret, og der er dukket mange fine sager op.

Fra artiklen


Find dit bedste dyrebillede. Skriv en sjov tale- eller tænkeboble. Mail begge dele til: Bagsiden@fyens.dk. Husk navn og adresse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce