Annonce
Bagsiden

Boblerier: Nærgående næbdyr og klatrekat

Indsendt af Anders Dyrhave, Ullerslev.
Læserne bobler videre - og begejstret forfatter donerer boblebøger for dyrenes tanker.

- Jeg vil gerne bidrag til morskaben med boblerierne. Så her er et billede fra et besøg i Blåvand Zoo for et par år siden. Det er mig, der står med en meget nærgående og ihærdig papegøje på skulderen, skriver Anders Dyrhave, Ullerslev.

Han har sat ord på papegøjens tanker, og den tankeboble udløser en lykkepose med 10 dvd-film af varierende kvalitet. Samme præmie tilfalder Mette Tindahl Petersen, Odense, for klatrekatten på narrestreger.

Begejstret forfatter

Vi er ved at have ramt bunden af kassen med dvd-film, men har fået nogle ekstrapræmier, idet idet forfatter og bagsidelæser Torben Madsen, Odense, har doneret et par eksemplarer af sin bog "Sagt med dyr og humor".

Indsendt af Mette Tindahl Petersen, Odense.


Det var den bog, der udløste bølgen af dyrebobler på Bagsiden, og Torben Madsen vil med præmierne udtrykke sin begejstring for den fantasi og kreativitet, der kendetegner Bagsidens læsere.


Torben Madsen vil med præmierne udtrykke sin begejstring for den fantasi og kreativitet, der kendetegner Bagsidens læsere.

Fra artiklen


Find dit bedste dyrebillede. Skriv en sjov tekst til tale- eller tænkeboble. Mail begge dele til: Bagsiden@fyens.dk. Husk navn og adresse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Fire nye dyt i bamsen: Danmark rev russerne midt over i vild spille-rus

Annonce