Annonce
Svendborg

Bo Stief vender hjem sammen med Poul Halberg

Den berømte danske bassist har et nyt spændende projekt med til Svendborg, når han er på plakaten i Giant Steps' vinterjazzprogram torsdag d. 6. februar kl. 20. Pr-foto
Giant Steps' vinterjazzprogram fortsætter for fuld styrke

Svendborg: Den legendariske danske bassist og komponist Bo Stief har altid søgt nye veje og har således i årenes løb præsenteret adskillige af sine såkaldte drømmehold.

Torsdag aften d. 6. februar under årets Vinterjazzfestival besøger Bo Stief Giant Steps med sit helt nye originale projekt Bo Stief's "Homecoming". I tæt samspil med den virtuose cellist og sangerinde Lea Havelund og Stiefs musikalske sjæleven, det danske guitarikon Poul Halberg, skaber han nogle flotte, varierede og fantasifulde stemningsbilleder.

- De tre musikeres store erfaring, høje niveau og personlige lyd og kreativitet udvikler sig til sit helt eget velklingende og forunderlige kammermusikalske univers, lyder det i en pressemeddelelse.

"Homecoming" genforener Halberg og Stief, som nu i 40 år har spillet sammen - og derfor har opnået en næsten telepatisk musikalsk forståelse.

Den klassisk uddannede Lea Havelund har medvirket i talrige musikforestillinger, bl.a. på Østre Gasværk og Det Kongelige Teater. Hun har desuden optrådt med folkemusikgruppen Over Sundet og Odense Symfoniorkester. Også solokoncerter er det blevet til, hvor hun på fornemste vis blander stemmen med celloen.

Koncerten kan opleves på Arne B Music Club, og billetter kan købes på billet.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Debat: Cittaslow-snegl er ikke ok

Lokaldebat: Som en glad borger i Svendborg Kommune vil jeg gerne knytte en kommentar til min opfattelse af, hvad der sker i min kommune. Jeg er selvstændig erhvervsdrivende og har haft en meget dårlig oplevelse med at have en sygemeldt ansat. Efter seks måneders sygdom var hun næsten klar til at vende tilbage på arbejde. Men sygedagpengene stoppede, og jeg fik at vide, at der var ikke mere at hente her. Bare en måned mere ville have været nok til, at en ung kvinde kunne fortsætte på arbejdsmarkedet. Svaret fra Svendborg Kommune var: Vi vurderer ikke, at der er en sikker prognose for, at du vil blive i stand til at vende tilbage til arbejdsmarkedet inden for 134 uger fra revurderingstidspunktet. Øv! Den unge kvinde er glemt. Ok, sådan er det. Men så at sætte en lille Cittaslow-snegle-smiley på afgørelsen, det er (dæleme) ikke ok. Derudover: Alle erhvervsdrivende i kommunen har fået et brev fra borgmester om, at byggesagerne nu var under kontrol, og at behandlingstiden er meget hurtig. Jeg har søgt byggetilladelse til et værksted, et fjernlager så vi kan få lidt skattekroner til kommunen. Efter fire uger spurgte teknisk forvaltning om der skulle være dyr i bygningen... Nej. Efter fire uger mere rykker min tømrer for svar, og pludselig ser forvaltningen, at det er i en landzone. De otte uger er spildt – forventet tre-fire måneders behandlingstid mere.-- Jeg mener, at Svendborg Kommune burde lukkes! (lille smiley) De ansatte burde prøve, om de kunne varetage dit eller mit arbejde. Ja, jeg er skuffet, så min mail er jo bare hyleri, men der er altså noget, som ikke er godt nok. Jeg har firma i Svendborg og Odense, og da jeg snakkede byggetilladelse med Odense gik der præcist fire timer efter, at jeg kontaktede Odense Kommune for en byggetilladelse, før de vendte tilbage. Der gik præcis otte uger før, vi rykkede for svar i Svendborg. Fint nok, at de har længere behandlingstid, men at slutte en mail med Cittaslow – det gode liv, det er ikke ok. Hvad så? Ja, så køber jeg da et hus i Odense eller Ringe.

Annonce