Annonce
Fyn

BlueFitness inviterer på virtuel løbetur

David Klærke fra BlueFitness, Søndersø. Arkivfoto: Dorthe Wolff
Annonce

Søndersø: Hvis man mangler motivation til at holde januarkuren kørende lidt endnu, så arrangerer BlueFitness i Søndersø den 7. februar et virtuelt løb, hvor man motionerer sammen - hver for sig.

Her bliver der mulighed for at løbe eller gå distancer på enten 1,6, 5 eller 10 kilometer. Det er gratis at tilmelde sig, og samtidig får man også tilsendt et startnummer på mail, som man kan printe ud og sætte på løbetøjet.

- Man kan tilmelde sig gennem vores hjemmeside. Man bestemmer selv, hvilke af distancerne man vil løbe eller gå, hvorhenne man gør det, og hvornår på dagen man gør det. Når man er færdig, sender man tiden ind, og så får man tilsendt et diplom, forklarer indehaver af BlueFitness David Klærke.

David Klærke forklarer, at flere af hans kunder har efterspurgt alternativer til at motionere, mens landets motionscentre holder lukket. Han har kunnet se, at virtuelle løb hitter i USA lige nu, og derfor vil han også give det et skud.

- Hvis coronarestriktionerne fortsætter, og folk tager godt imod konceptet, så holder vi det igen. Det er ikke noget, vi skal tjene noget på, men der er bare nogle, som bliver mere motiveret, når man får et startnummer på trøjen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce