Annonce
Svendborg

Blodig passager: Ville slås med alle i Svendborgtoget

En 24-årig mand blev overgivet til politiet her på Svendborg Vest-stationen, efter at han havde optrådt aggressivt, råbt op og ville slås med de øvrige passager i toget. Arkivfoto: Michael Bager
24-årig mand opførte sig så aggressivt i Svendborgtoget, at to passagerer måtte overmande og fastholde ham, indtil politiet kunne tage over.

Svendborg: Passagererne i Svendborgtoget fik onsdag eftermiddag en oplevelse, der rakte ud over de sædvanlige med aflysninger, forsinkelser og togbusser.

En 24-årig mand, der blødte fra hænderne, opførte sig aggressivt, råbte op og ville slås med de øvrige passagerer i toget. Han tørrede også blod af i tøjet på en kvindelig passager.

Den aggressive og voldsomme adfærd blev til sidst for meget for to andre passagerer, der greb ind og fastholdt manden, mens der blev ringet efter politiet. Han blev overgivet til politiet, da toget rullede ind på Svendborg Vest-stationen klokken 13.15.

Det fremgår ikke af politiets døgnrapport, hvad der var årsag til den voldsomme adfærd, og hvorfor den 24-årige mand blødte fra hænderne. /gru

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce