Annonce
Svendborg

Bliv klog på en time: Økonomisk ulighed i Danmark

Bliv klog på en time: Økonomisk ulighed i Danmark
Annonce

Svendborg: Hvordan ser det ud med ligheden i landet, hvor få har for meget og færre for lidt?

Verdens rigeste 10 procent tjener op til 40 procent af den samlede globale indkomst. Det er ikke bæredygtigt og det er FNs ambition at arbejde for mindre ulighed som ét af de 17 verdensmål.

Med udgivelsen af Thomas Pikettys Kapitalen i det 21. århundrede blev spørgsmålet om ulighed cementeret på den internationale forskningsdagsorden. Men hvordan står det til med uligheden i Danmark og hvilke konsekvenser har det, at pengene er skævt fordelt?

Niels Ploug, cand.polit. og tidligere forskningschef ved Det Nationale Forskningscenter for Velfærd, har stået i spidsen for de seneste årtiers største forskningsprojekter om social arv, og når han besøger Svendborg Bibliotek, skal det bl.a. handle om velfærdsstatens indflydelse på uligheden.

Sæt dig helt frem på kanten af stolen, sluk telefonen og bliv klog på en time. OBS: HUSK AT BOOKE BILLET på svendborgbibliotek.dk, fortæller arrangøren. Arrangementet er for voksne og finder sted på Svendborg Bibliotek, Svinget 1, den 22. oktober klokken 16.00. /jfm

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Svendborg

Silverrudder 2020 varede længere end normalt på grund af vindforhold

Svendborg

Video: Budgetforlig i Svendborg sender millioner til ældre, børn og teater på Frederiksøen

Annonce