Annoncørbetalt indhold

Bliv klar til at flytte sammen

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Hvis du skal giftes med din udkårne i den nærmeste fremtid, så er det også værd at tænke over, hvordan I kan flytte jeres ting sammen på ordentlig vis. Her kan Harald Nyborg være til stor hjælp. I kan nemlig finde alt, hvad I har brug for i deres webshop. Både til at lappe huller i væggen, mens sandelig også til at bore nye. Bliv bryllupsklar med Harald Nyborg allerede i dag.


Annonce

Står du og skal flytte sammen med din eneste ene snart? Måske skal I også giftes? Både når du skal flytte ind, og du skal flytte ud af en lejlighed, så er det vigtigt, du er særdeles godt forberedt på det. For at hænge hylder op skal du bruge en boremaskine, og for at lappe huller skal du bruge spartelmasse.


Faktisk kan du bruge spartelmasse til rigtig mange fornuftige ting både indendørs og udendørs. Hvis du har reparationer i vægge, beton eller træ eller noget helt fjerde, du skal have repareret, så er spartelmasse helt essentielt. Det er rigtig godt at spartle væggene, inden man maler, da du på den måde får en flot og holdbar væg, der kan holde ægteskabet ud.


Find det du skal bruge i Harald Nyborg

På hjemmesiden www.harald-nyborg.dk/ finder du lidt af alt det, du skal bruge. Det gælder ikke bare til, når du skal flytte til eller fra, men faktisk også til husholdning eller hjemmet i mange år fremover. Du kan faktisk sikre dig, dit ægteskab og din familie et rigtig godt hjem ved at handle i Harald Nyborg fremover.


Du kan få alt inden for både værktøj og elektronik. Lige fra det, du skal arbejde med til det, du gerne vil hygge dig med i fritiden. Og hvis du skal bygge eller male derhjemme, så står Harald Nyborg også klar til at hjælpe dig. Udover at spartle så kan du komme godt i gang med at fuge og lime og skære fliser, hvis du har en terrasse, der skal arrangeres på en anden måde.


Når du skal male, handler det ikke bare om at have maling til rådighed. Du skal også have et stort udvalg af pensler og tape samt grunder og diverse. Det giver dig de bedste forudsætninger for et godt stykke arbejde, og dem kan du få ved at tage et smut forbi Harald Nyborg nær dig. Heldigvis behøver du kun at stoppe et sted, hvor du kan få det hele.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.