Annonce
Langeland

Blev væltet omkuld, slået og sparket: Beboer fra Bostedet Hjørnet melder sag til politiet

Politi, politibil, politimotorcykel. Foto: Katrine Becher Damkjær

Gammel Skrøbelev: En mand fra Bostedet Hjørnet blev natten til lørdag væltet omkuld, slået og sparket af nogle yngre mænd i området nær bostedet.

Manden var ude at gå, da han kom forbi en fest, hvor en fra festen rettede henvendelse og inviterede manden indenfor til en øl. Der opstod imidlertid uoverensstemmelser, og manden forlod stedet igen, men han blev skubbet bagfra, slået flere gange, væltet omkuld og blev sparket til.

Det oplyser politikommissær Christian Billesø fra Fyns Politi.

Annonce

- Der var en patrulje derude, og vi har sikret nogle oplysninger til sagen og har talt med parterne, siger han og forklarer, at der bliver oprettet en voldssag.

De to gerningsmænd er begge yngre mænd fra henholdsvis 2003 og 2004. Den ene mand er mørkhåret og bar en rød t-shirt, mens den anden er lyshåret, oplyser politiet.

Efter overfaldet gik den forurettede til Bostedet Hjørnet og bad personalet om hjælp. Manden slap uden alvorlige skader.

Leder af Bostedet Hjørnet, Hanne Karlskov Andreasen, oplyser, at bostedets beboere ifølge hende ikke er mere udsatte for chikane, trusler om vold eller vold end andre.

Sagen bliver formentlig behandlet efter den milde voldsparagraf i straffeloven, oplyser politiet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Fire nye dyt i bamsen: Danmark rev russerne midt over i vild spille-rus

Annonce