Annonce
Fyn

Bilister var politiets øjne på vejen: Flere spritbilister stoppet

To gange fik politiet i weekenden et opkald fra andre bilister, der spottede spritbilister i Odense. Genrefoto: Michael Bager
Annonce

Odense: Det sker ikke så sjældent, at politiet bliver kontaktet fordi andre i trafikken får mistanke om, at nogen i trafikken kører spirituskørsel. Det skete to gange i den forgangne weekend.

Fredag eftermiddag var det i Nedergade i centrum, hvor en bilist fik mistanke om at en anden bilist kørte rundt i påvirket tilstand. Det lykkedes politiet at få en patrulje frem, og mistanken viste sig at holde stik. En alkometertest viste at vedkommende var påvirket.

Søndag eftermiddag var det en bilist på Fangelvej i Odense S, der spottede en anden usikker bilist. Ifølge vidnet kørte den anden bilist flere gange over midterlinjen og farten vekslede mellem 40 og 70 km/t. Da politiet nåede frem, viste det sig også at den kvindelige bilist var påvirket af alkohol.

To andre påvirkede bilister fandt politiet dog selv frem til. Søndag eftermiddag var det en alkoholpåvirket mand i en bil på Labirksgyden i Odense SØ og søndag aften en mand på Roesskovsvej i Bolbro, der kørte rundt med spor af hash i blodet./oms

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce