Annonce
Faaborg-Midtfyn

Bil brændt af: Fyrværkeri stjålet på genbrugsplads

Lupoen, som politiet havde stoppet tidligere på natten, udbrændte på P-pladsen ved Kirstinebjergvej. Foto: Local Eyes

Årslev: Fyrværkeriet, der blev brugt i forbindelse med balladen lørdag nat i Årslev, stammer sandsynligvis fra et indbrud natten til lørdag på genbrugspladsen i Svendborg. Genbrugspladsen opbevarede en del fyrværkeri, som samvittighedsfulde borgere efter nytårsaften havde afleveret som sikkert affald.

Samvittighedsfuldt var det, der foregik lørdag nat i Årslev så ikke. Ved 01.30-tiden natten til søndag blev politiet kaldt til Lundsmarken i Årslev, og anmeldelsen lød på, at en flok unge mennesker fyrede fyrværkeri og nødblus af efter biler. Politiet anholdt i den forbindelse en 18-årig mand fra det sydvestlige Odense. Han kørte i en VW Lupo og blev sigtet for narkokørsel og overtrædelse af fyrværkeriloven, da bilen var fyldt godt op med fyrværkeri.

Det konfiskerede politiet, men senere på natten blev politiet igen kaldt til området. Denne gang var der sat ild til Lupoen, der holdt på P-pladsen ved Kirstinebjergvej. Brandårsagen var sandsynligvis fyrværkeri, fordi politiet kunne se, at der fløj fyrværkeri fra den brændende bil.

Ud over den 18-årige efterforsker politiet også, om føreren af en Peugot 307 har en forbindelse til sagen. Han blev fredag formiddag stoppet på Tværvej i Ringe og sigtet for narkokørsel og kørsel, selv om han er frakendt førerretten.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce