Annonce
Debat

Besparelser. Jeg får ondt i maven

Lokaldebat: Der var engang, hvor jeg var stolt af at være ansat i hjemmeplejen, det er jeg ikke sikker på, jeg er længere.

Der skal ikke herske tvivl om, at jeg er loyal over for min arbejdsgiver, men nu begynder jeg at få ondt i maven, når jeg møder ind på arbejde på grund af de besluttede besparelser på fem millioner næste år. Det vælger politikerne at gøre, også selvom de tillidsvalgte i diverse udvalg advarer om, at det virker som en meget stor besparelse. Hertil kommer alle de andre besparelser, som hjemmeplejen har været udsat for de sidste år.

Jeg er meget bekymret over de store besparelser, der får konsekvenser for den store faglighed, der lige nu hersker i hjemmeplejen og for medarbejdernes trivsel og arbejdsmiljø.

Jeg er bekymret over, om vi kan overholde lovgivningen på området. Jeg er bekymret for de borgere, der får hjælp fra hjemmeplejen, for får vi nu så travlt, at vi ikke ser ændringer i borgernes helbred?

Jeg er nervøs for flere indlæggelser, som måske ville kunne være undgået. Jeg er nervøs for, at når vi får et nødkald fra en borger, som har brug for hjælp, vil det tage meget længere tid, inden vi kommer denne borger til hjælp.

Assens Kommune har et udkast til en værdighedspolitik – den er godt nok flot, men med de besparelser, der er på hjemmeplejen, vil denne værdighedspolitik kun være fine ord på et stykke papir. Den vil i min optik aldrig kunne føres ud i livet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Kære Kim Barren. Avislæser

Annonce